Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bez nosaukuma

Agita Ozola,

VL-TB/LNNK

Atmodas ideāli

Mana dzīves pozīcija: vienmēr būt aktīvai. Mediķa profesiju izvēlējos rūpēs par cilvēkiem. Atmodas laikā radās iespēja sevi apliecināt sabiedriskajā darbā, piedaloties tādas Latvijas veidošanā, kādu es to vēlos redzēt. Diemžēl daudz kas mūsu valstī nenotiek tā, kā mēs to bijām iztēlojušies, atgūstot neatkarību. Tāpēc man būtu aktīvāk jāiesaistās lielajā politikā.

Strādājot deputāta palīdzes amatā, esmu iepazinusi likumdošanas darbu un politisko virtuvi. Šīs zināšanas, kā arī mana dzīves pieredze un sirds gudrība palīdzēs pildīt Saeimas deputāta pienākumus.

Irina Verdana,

SC

Par jauniešiem

Maniem vienaudžiem zūd ticība, viņi nevēlas izglītoties un pamet Latviju, meklējot labāku dzīvi ārzemēs. Neesmu radusi padoties, iespējams, tāpēc, ka kopš bērnības nodarbojos ar brīvo cīņu. Man ir apnicis pavadīt draugus uz Īriju, man netīk, ka bijušie kursa biedri, veltījuši mācībām vairākus gadus un latu tūkstošus, noiet maliņā vai lasa sēnes Amsterdamas apkārtnē. Man ir konkrētas idejas, tāpēc uzdevu sev jautājumu: „Kurš cits, ja ne tu?" Nolēmu iekļūt Saeimā, kur iespējams valstiskā mērogā risināt jauniešu izglītības, nodarbinātības un sporta problēmas.

Mārtiņš Martinsons,

ZZS

Trīs mērķi

Kad saņēmu piedāvājumu kandidēt vēlēšanās, paškritiski izvērtēju izglītību un sekmes profesionālajā darbībā un nonācu pie secinājuma, ka, veiksmīgi startējot vēlēšanās, spēšu kvalitatīvi risināt jautājumus, kas svarīgi valsts iedzīvotājiem.

Mērķi: a) ekonomiskā augšupeja, daudz darbavietu, nodrošinot izdevīgus apstākļus uzņēmējiem, kas gatavi strādāt (darbavietas jārada uzņēmējiem, bet es varu palīdzēt, panākot pārmērīgas birokrātijas mazināšanu); b) saprotamu normatīvo aktu izstrāde; c) meklēt risinājumus, lai atjaunotu tiesu sistēmas pienācīgu darbību.

Sarmīte Ēlerte,

Vienotība

Par stabilitāti

Kandidēju, lai atbalstītu V. Dombrovska īstenoto stabilo Latvijas attīstību, rietumu integrāciju. Pēc vēlēšanām valsti nedrīkst pārņem prokremliska oligarhu valdība. Latvijai jābūt nacionālai un konkurētspējīgai valstij.

Nacionāla valsts: nostiprināta kultūra un latviešu valoda publiskajā telpā, dubultpilsonība latviešiem ES un NATO dalībvalstīs, Latvija eirozonā, mūsu karavīri - Afganistānā. Atklāti balsojumi par amatpersonām Saeimā un e-petīcijas sabiedrības līdzdalībai. Reformēta augstākā un profesionālā izglītība, atbalsts eksportam, godīgi konkursi.

Aivars Ločmelis,

Par labu Latviju

Kopīgi pret krīzi

Svarīga ir ekonomiskās izaugsmes atjaunošana, lai uzņēmēji varētu radīt darba vietas un augtu valsts budžeta ieņēmumi. Iesaistoties aktīvajā politikā, savu pieredzi un zināšanas vēlos izmantot tieši šā mērķa sasniegšanai. Strādāju metālapstrādes, transporta mašīnbūves un tranzīta loģistikas jomā. Diemžēl esošā valdība domā tikai par iztapšanu starptautiskajiem aizdevējiem, ne par tautsaimniecības izaugsmes atjaunošanu. Uzskatu, ka ikvienam Latvijas iedzīvotājam ir jāvelta savas pūles un enerģija, kopīgiem spēkiem Latviju izvedot no krīzes.

Aivars Timofejevs,

Atbildība

Kreiss centrisms

Zviedrijā iepazinu sociāldemokrātisku valsts pārvaldības modeli. Latvijā esmu uzņēmējs un mācībspēks un neesmu zaudējis ticību sociāldemokrātiskajām kreisi centriskajām idejām. Nevarēju palikt vienaldzīgs, vērojot, kas notiek Latvijā, tuvojoties vēlēšanām. Jaunās labējās apvienības patiesībā ir jaunas izkārtnes vēlētāju apmuļķošanai, jo radikālas izmaiņas nepiedāvā.

Atbalstu apvienības uzstādījumus: cienīgas pensijas, progresīvu nodokļu sistēmu, nulles deklarāciju, bezdarba samazināšanu un valsts kontrolētas zāļu cenas. Jāmaina politiķu attieksme.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Netici, Dauka, netici vēl!

Būt dullam latviešu ausīs vienmēr ir skanējis vairāk kā kompliments. Pēc Nacionālā teātra Dullā Daukas – vēl jo vairāk.








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?