Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Pludmales patruļa

Ikgadējā ballīte Baltic Beach Party, kas šovasar notiek no 22. līdz 24. jūlijam un kuras jubilejas tortē iedegs desmit svecītes, nākamgad vairs netiks rīkota Liepājā. To, ka tās neesot tikai tukšas runas vien, apliecina viens no festivāla organizatoriem Raivo Mediņš. Taču pagaidām festivāla rīkotāji par nākotni nedomā, bet gan izbauda svētku sajūtu.

«Visa komanda strādāja katru dienu un brīžiem pat naktīs, lai visas svecītes dzimšanas dienas tortē mirdzētu un laistītos! Arī šogad, tāpat kā katru gadu, esam izvirzījuši mērķi sarīkot labāko, krāsaināko un īpašāko festivālu,» pauž R. Mediņš un uzsver - tieši tā arī tiek veidota šā jubilejas pasākuma programma, kurā vieta atradusies arī grupai Reigani.

«Kādēļ tieši šī formācija? Tādēļ, ka viņi ir ļoti kolorīti un īpaši,» saka Raivo. Viņš cer, ka Reiganu priekšnesums kļūs par desmitgades šovu, kas cilvēku sarunās un atmiņās dzīvos vēl labu laiku pēc festivāla. «Turklāt Reigani ir par to, par ko vispār ir festivāls - par augstpapēžu kurpju nomešanu, kaklasaišu atraisīšanu, ikdienas aizmiršanu un par atļaušanos būt kādam citam, lai arī tikai uz pāris dienām.»

Taujāts, kas vēl būs šā gada pludmales ballītes īpašie «pīķa dūži», organizators atteic - festivāla rīkotāji ir par to, lai katrs apmeklētājs pats atrastu savus pīķa dūžus. Iespējams, kādam tas būs vācu dīdžejs un producents ATB, kurš būs dzirdams piektdienas naktī, vēl kādam - deju mūzikas projekts Sash!, kas ar divu stundu garu programmu uzstāsies ceturtdienas vakarā. Turklāt, kas vienam ir «pīķa dūži» vai «kreicene», kādam citam ir «liekie», pārliecināts Raivo Mediņš.

Stāstot par jubilejas festivālu, viņš atgādina, ka atklāšanas programmā No… Līdz…, kuru kopā ar Liepājas mūziķiem gatavo Ieva Tālberga, vienotā stāstā bez pauzēm skanēs dažādas dziesmas, kas tā vai citādi ir saistītas ar Liepāju. «Izspēlēsim dažādus laikus - no senas mūzikas, kad Kurzemi tikai sāka apdzīvot, līdz pat Liepājas dzintaram, padomju laikiem… Skanēs gan Zodiaka dziesma Mirušais gadsimts, gan Līvu Bruģakmeņi ar Olafa Gūtmaņa vārdiem, Imanta Kalniņa un Māra Čaklā Dzeguzes balss, gan daudz kas cits,» Raivo Mediņš ieskicē šo stāstu.

Šajā nedēļas nogalē visās Latvijas malās notiek pasākumi, sākot ar Latgales mūzikas festivālu un beidzot ar grupas Right Said Fred uzstāšanos Ventspilī, tālab likumsakarīgs šķiet jautājums, kādēļ mūzikas faniem būtu jādodas tieši uz Liepāju. «Baltic Beach Party karuselis ir iegriezies tik ātri un plaši, ka uz šo jautājumu nav vienas atbildes. Un nav tā, ka mēs sēdētu un pētītu, ar kādām metodēm pievilināt auditoriju,» atteic Raivo Mediņš. Viņš min vienu argumentu - festivāla rīkotāji izvēlas radīt tādu pasauli, kurā katram būtu iespējas izvēlēties no iespējami dažādiem mūziķiem un grupām: «Lai ikviens var atrast savu un - tieši tā! - noliegt svešu!»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Festivāls

Baltic Beach Party
Liepājas pludmalē 22.- 24.VII
Biļetes Biļešu paradīzes tīklā Ls 6-30
Informācija www.beachparty.lv

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Receptes visam rudenim

Vienkārši ēdieni ar svētku garšu – ne tikai svētkiem, bet arī darba dienām.

Stāvoklis starp dzīvību un nāvi

Miruša ķermeņa atdzīvināšana kā romānā par Frankenšteinu varētu būt reālāka, nekā šķiet. Zinātnieki nākuši klajā ar pieņēmumu, ka starp dzīvību un nāvi patiešām ir vēl viens starpposms, kas varētu ...








Hokejs 2019

Vairāk Hokejs 2019


Positivus

Vairāk Positivus














Melu tvertne

Vairāk Melu tvertne


Vēlēšanas2018

Vairāk Vēlēšanas2018






Hokejs2018

Vairāk Hokejs2018






Phjončhana 2018

Vairāk Phjončhana 2018


Publikāciju iegāde

Vairāk Publikāciju iegāde










Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena




Citi

Vairāk Citi


Latvijā

Vairāk Latvijā


Dienas Sēne

Vairāk Dienas Sēne


Pasaulē

Vairāk Pasaulē



Velo Diena

Vairāk Velo Diena



Dienas Starts

Vairāk Dienas Starts


Viedokļi

Vairāk Viedokļi


Sports

Vairāk Sports


Skolas Diena

Vairāk Skolas Diena



Valodas Policija

Vairāk Valodas Policija



Citi

Vairāk Citi



SestDiena

Vairāk SestDiena


KDi

Vairāk KDi





Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze


Dienas Gada Balva kultūrā

Vairāk Dienas Gada Balva kultūrā



Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena





Iedvesmas Diena

Vairāk Iedvesmas Diena







Latvijas Lepnums

Vairāk Latvijas Lepnums


Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils







Šodien Laikrakstā

Vairāk Šodien Laikrakstā



Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms




Izklaide

Vairāk Izklaide







Kas notiek?

Vairāk Kas notiek?