Smalku ēdienu receptes
Pievienot komentāru
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Cāļa krūtiņas un dārzeņu karijs
ČETRĀM PERSONĀM VAJADZĒS: cāļa krūtiņu, 3 ēd.k. sezama eļļas, sarkano papriku, dzelteno papriku, cukini, 100 g ķirbja, 150 g konservētu turku zirņu, 200 g kokosriekstu piena, tējk. kurkumas, tējk. sarkanās karija pastas, 1/2 citrona, ēd.k. medus, 2 ēd.k. sojas mērces
Cāļa krūtiņu un dārzeņus sagriež lielos gabalos. Uzkarsētā pannā lej sezama eļļu un liek cepties cāļa krūtiņu un dārzeņus. Mirkli pirms gatavs, pielej klāt kokosriekstu pienu un pievieno turku zirņus. Visu sautē, līdz piens izsutis, tad pievieno karija pastu, citrona pusītes sulu, medu, sojas mērci un kurkumu.
Bez nosaukuma
ČETRĀM PERSONĀM VAJADZĒS:
1 kg spinātu,
150 g ciedru riekstu,
200 g cietā kazas siera,
čili piparu, 100 g sojas mērces, 2 ēd.k. medus,
100 g rīvmaizes, olu,
laima augli,
100 g olīveļļas
Kazas sieru sagriež četrās šķēlēs un panē sakultā olā un rīvmaizē, tad cep uz sakarsētas pannas no abām pusēm. Pannā uzkarsē olīveļļu un ber tajā ciedru riekstus, apgrauzdē, līdz kļūst brūni. Liek klāt nomazgātus spinātus un viegli apcep. Pievieno soju, laima sulu, medu un piegriež čili piparu. Visu maigi sautē divas minūtes.
Bez nosaukuma
ČETRĀM PERSONĀM VAJADZĒS: 100 g laša filejas, 100 g jūras velšu kokteiļa (nopērkams jau sagatavots - kalmāri utt.), 100 g garneļu, 8 zaļās mīdijas, 8 tīģergarneles, čili piparu, 100 g sviesta, 50 g pētersīļu, 50 g sausa baltvīna, 2 ķiploka daiviņas, 200 g cietā siera, 400 g makaronu, svaigi maltus piparus un sāli pēc garšas, 2 ēd.k. olīveļļas
Uzvāra makaronus lielā ūdens daudzumā. (vāra divas minūtes mazāk, nekā rakstīts uz paciņas)
Sagriež lasi palielos gabalos, atlaidina visas jūras veltes (ja tās ir saldētas). Uz karstas pannas sviestā apcep visas sastāvdaļas, pēc tam liek klāt sagrieztu čili piparu un ķiploka daiviņas. Visu pacep, pievieno vārītos makaronus, baltvīnu un visu sautē divas minūtes. Pasniedz ar rīvētu sieru.
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!
0 komentāri