Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Pelicans jaunais talants Viljamsons laukumā varētu doties 22.janvāra spēlē

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītā gada drafta pirmais numurs Zaions Viljamsons savu debiju pasaules spēcīgākajā līgā varētu piedzīvot 22.janvārī, kad viņa pārstāvētā komanda Ņuorleānas Pelicans tiksies ar Sanantonio Spurs, vēsta NBA.

Pelicans komandas viceprezidents un atbildībā persona par basketbola darbībām Deivids Grifins trešdien sarunā ar medijiem atklāja, ka Viljamsons ir jau pavisam tuvu, lai debitētu NBA.

Basketbolists pilnvērtīgus treniņus sāka aizvadīt 7.janvārī. Iepriekš tika vēstīts, ka Viljamsons, kurš 21.oktobrī pārcieta ceļgala operāciju, dažos no treniņiem pat strādājis pie savas skriešanas tehnikas, kas pašlaik neesot atbilstoša viņa svara un auguma attiecībai.

Komandas galvenais treneris Elvins Džentrijs uzsvēra, ka tiklīdz Viljamsons atgriezīsies laukumā, viņa spēles laiks būs ierobežots. Basketbolists pie ilgāka spēles laika tiks gadījumā, ja demonstrēs labu sniegumu un pārliecinās komandu, ka ir pilnībā atguvies no gūtās traumas.

Viljamsons savu pēdējo spēli Pelicans komandā aizvadīja Vasaras līgā, kad duelī ar Spurs viņš iemeta 22 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas. Pats basketbolists vēlāk norādīja, ka tieši pēc šīs spēles viņš sācis just sāpes celī.

Vēlāk magnētiskajā rezonansē noskaidrojās, ka viņam ir bojāts labā ceļgala menisks, kas 21.oktobrī arī tika izoperēts. Sākotnēji tika prognozēts, ka sportists laukumā varētu atgriezties pēc sešām vai astoņām nedēļām, taču viņa rehabilitācijas process ievilkās.

Vasaras līgā Viljamsons nedaudzajās spēlēs sevi parādīja no labākās puses, jo duelī ar Čikāgas Bulls, viņš iemeta 29 punktus, kas pēdējās trīs sezonas ir labākais sniegums, ko demonstrējis līgas jaunpienācējs.

Kopumā četrās pirmssezonas spēlēs viņš caurmērā guva 23,3 punktus, izcīnīdams 6,5 atlēkušās bumbas. Spēlētājs metienus izpildīja ar 71,4% precizitāti.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi