Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Produktīvais Timma palīdz Himki Eirolīgā pārspēt favorītus Real

Latvijas basketbolists Jānis Timma piektdien guva 13 punktus ULEB Eirolīgas 20.kārtas spēlē, palīdzēdams Maskavas apgabala Himki komandai svinēt uzvaru.

Timmas un Daira Bertāna pārstāvētā komanda savā laukumā ar rezultātu 102:94 (25:21, 30:23, 25:25, 22:25) pārspēja vienu no Eiropas grandiem Madrides "Real".

Timma šajā mačā laukumā pavadīja 33 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā realizēja divus no četriem divpunktu metieniem, divus no septiņiem "trejačiem" un visus trīs soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, pieļāva trīs kļūdas, pārtvēra trīs bumbas, bloķēja vienu metienu, trīs reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja trīs piezīmes un iekrāja 15 efektivitātes koeficienta punktus, kas bija otrs labākais rādītājs komandā.

Tikmēr Bertāns bija pieteikumā, bet laukumā nedevās.

Maskaviešiem izcēlās Aleksejs Šveds, kurš guva 21 punktu un veica 13 rezultatīvas piespēles, 15 punktus guva Devins Bukers, bet pa 13 punktiem bija Timmam un Entonijam Džilam.

Madrides komandā ar 20 punktiem atzīmējās Džordans Mikijs, bet 17 punktus guva Fabjēns Kozērs.

Savukārt Rolands Šmits palika uz rezervistu soliņa, bet viņa pārstāvētā "Barcelona" viesos ar rezultātu 80:74 (24:12, 18:27, 19:17, 19:18) pārspēja Stambulas "Fenerbahce Beko".

Barseloniešiem rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Viktors Klavers, 14 punktus guva Malkolms Delanijs, bet 12 punkti un 11 atlēkušās bumbas bija Nikolam Mirotičam.

Mājiniekiem ar 14 punktiem, 11 rezultatīvām piespēlēm un septiņām bumbām zem groziem atzīmējās Kosts Sluks.

Ceturtdien notika trīs 20.kārtas spēles un trešajā no tām Telavivas "Maccabi FOX" mājās ar 69:63 (15:21, 16:11, 21:16, 17:15) uzveica Milānas "AX Armani Exchange Olimpia".

Uzvarētājiem ar 22 punktiem izcēlās Skotijs Vilbekins, bet 14 punkti, 14 atlēkušās bumbas un 11 izprovocēti noteikumu pārkāpumi bija Otello Hanteram. Viesiem 11 punktus guva Kīfers Saikss.

Turnīra līderpozīcijā ar 16 uzvarām 19 spēlēs ir Stambulas "Anadolu Efes", otro vietu ar 15 panākumiem 20 cīņās ieņem "Real", bet trešā ar 14 uzvarām ir "Barcelona". "Himki" basketbolisti izcīnījuši deviņas uzvaras un ir desmitie.

Šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir par divām vairāk nekā iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota maija beigās Ķelnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Iepriekšējā sezonā par ULEB Eirolīgas čempioni astoto reizi kļuva Maskavas CSKA, kas finālspēlē uzveica Stambulas "Anadolu Efes".

Madrides "Real" ir tituliem bagātākā komanda, ULEB Eirolīgā triumfējot desmit reizes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi