Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Regbija kluba "Miesnieki" spēlētāji piedalīsies Eiropas Čempionu kausa izcīņā regbijā 7

Regbija kluba "Miesnieki" desmit spēlētāji kā komanda "Transact-Pro" piektdien devās uz Maskavu, kur trešo reizi startēs Eiropas Čempionu kausa izcīņā regbijā 7, informēja "Miesnieku" komandā.

Uz Maskavu devās Viktors Silvoniks, Aldis Augstkalns, Anatolijs Vasiļjevs, Mārcis Pētersons, Jānis Priede, Andrejs Aleksandrovs, Artūrs Kozels, Valters Raņķis, Arvis Pilenieks un Uģis Rupainis. Līdz pēdējam brīdim uz vietu sastāvā pretendēja arī Kristaps Jakušs, Andris Andersons un Leno Bramanis.

Sacensības notiks Lužņikos sestdien un svētdien. RK "Miesnieki" komandas nosaukums turnīrā būs "Transact-Pro", kāds tas šajā sezonā ir kluba galvenajai komandai regbijā 7. "Transact Pro" ir norēķinu karšu industrijas banku interneta maksājumu pakalpojumu sniedzējs un piedāvā visu veidu norēķinu karšu - debetkaršu, kredītkaršu, iepriekšapmaksāto un divzīmolu karšu izdošanu.

"Transact-Pro" pretinieki B grupā būs abu iepriekšējo turnīru finālisti "Yug" (Krievija), "Rudergesellscaft" (Vācija) un "Yizzaeli" (Izraēla). Divas labākās komandas turpinās cīņu par vietām astoņniekā, pārējās divas - cīnīsies par devīto vietu.

Turnīrā startēs 16 komandas, kas sadalītas četrās priekšsacīkšu grupās. A grupā spēlēs abu iepriekšējo turnīru uzvarētāji "VVA-Podmoskovye" (Krievija), "Obolon" (Ukraina), "Bern" (Šveice), "Stavanger" (Norvēģija). C grupā "Lechia" (Polija), "Bloumarine' (Moldova), "Vairas" (Lietuva), "Imperiya" (Krievija), D grupā "Krasny Yar' (Krievija), NSA (Bulgārija), "Colossi" (Grieķija) un Anglijas Nacionālās pirmās divīzijas 2010. gada čempioni "Esher", kas 25 spēlēs piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu.

2008. gadā 16 komandu konkurencē "Miesnieki" ieņēma 6. vietu, bet 2009. gadā no 12 komandām - astoto.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi