Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Euro 2012 izlašu vizītkartes. Krievija: Kaujā dodas tikai veči

Krievijas izlase Euro 2012 cīņās dosies ar pieredzējušiem vīriem – tikai divi no tās futbolistiem ir jaunāki par 25 gadiem – un pazīstamā nīderlandiešu futbola trenera Dika Advokāta vadībā centīsies atkārtot savu 2008. gada panākumu, kad ar viņa tautieša Gūsu Hidingu pie stūres izdevās sasniegt pusfinālu.

Ja vārtsargs Igors Akinfejevs (Maskavas CSKA) nebūtu guvis nopietnu traumu, tad jautājums par pirmo numuru sen jau būtu slēgts, bet tagad viņš ir tieši tikpat nopietns pretendents uz vietu pamatsastāvā kā skandalozais Jačeslavs Malafejevs (Sanktpēterburgas Zeņit). Savukārt Krievijas izlases aizsardzības līnija ir viegli uzminama: no kreisās uz labo pusi laukumā izvietosies Aleksandrs Aņukovs (Zeņit), Sergejs Inaševičs, Aleksejs Berezuckis (abi – CSKA) un Jurijs Žirkovs (Mahačkalas Anži). Tāpat arī ir grūti atrast alternatīvu balsta pussarga pozīcijā spēlējošajam Igoram Deņisovam (Zeņit).

Laukumā izies vēl viens Krievijas Premjerlīgas čempions - pussargs Romāns Širokovs. Priekšējā līnijā spēlēs Alans Dzagojevs (CSKA), kurš ir viens no visjaunākajiem izlases spēlētājiem, un pati spilgtākā šīs izlases zvaigzne Andrejs Aršavins, kurš pēc neveiksmīgas sezonas Londonas Arsenal ir atgriezies Krievijā. Pēc sešu gadu pārtraukuma izlasē spēlēs Marats Izmailovs (Lisabonas Sporting) – viņa galvenais konkurents uz centra pussarga vietu būs Konstantīns Zirjanovs (Zeņit), kurš kvalifikācijas turnīrā spēlēja komandas pamatsastāvā, bet pēdējā laikā bija zaudējis savu sportisko formu. Uzbrukumā dosies Aleksandrs Keržakovs (Zeņit), kurš ar augstu rezultativitāti izcēlās Krievijas Premjerlīgā. 

Spēlētājs, kuram sekot līdzi: Marata Izmailova parādīšanās izlasē izraisīja ļoti lielu ažiotāžu. Savulaik viņš ir ticis uzskatīts par vienu no perspektīvākajiem Krievijas futbolistiem, bet tad viņš aizbrauca uz Portugāli un pazuda no izlases treneru redzesloka, kaut arī tur bija viena no galvenajām figūrām laukumā. Marats Izmailovs lieliski piespēlē, redz laukumu un viņam ir ļoti spēcīgs sitiens.

Krievijas izlases spēles A grupā:
Krievija – Čehija 8. jūnijs plkst. 21.45
Polija – Krievija 12. jūnijs plkst. 21.45 
Grieķija – Krievija 16. jūnijs plkst. 21.45

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK aicina sasaukt Nacionālās Sporta padomes sēdi

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Raimonds Lazdiņš aicina Nacionālās sporta padomes priekšsēdētāju Eviku Siliņu sasaukt Nacionālās sporta padomes sēdi, lai valstiskā līmenī pārrunā...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi