Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Krievijas futbolistu treneris Advokāts: Bijām pelnījuši ko vairāk par neizšķirtu

Krievijas futbola izlase Eiropas čempionāta finālturnīra spēlē pret vieniem no turnīra mājiniekiem poļiem bija pelnījusi ko vairāk par neizšķirtu, uzskata Krievijas valstsvienības galvenais treneris Diks Advokāts. Eiropas čempionāta A apakšgrupas otrās kārtas spēlē Krievijas un Polijas izlases otrdien cīnījās neizšķirti 1:1.

"Uzskatu, ka mēs šoreiz bijām labāki par poļiem, taču kopumā spēle padevās abām komandām. Mēs spēlējām pietiekami labi, lai tiktu pie pozitīva rezultāta," pēc cīņas izteicās Advokāts. "Polijas izlasi tribīnēs atbalstīja 40 000 cilvēku, tāpēc viņiem bija lielas priekšrocības. Šāds neizšķirts ir labs rezultāts, taču man šķita, ka uzvarēsim ar 1:0, jo mača gaitu kontrolējām."

Nīderlandes speciālists uzsvēra, ka viņa komanda pēc graujošās uzvaras pret Čehiju ar 4:1 nav kļuvusi pārlieku pašpārliecināta.

"Ja būsim objektīvi, šis bija lielisks mačs, kurā mums piederēja pārsvars. Spēkošanās pret tādu komandu kā Polija nekad nav viegla, tāpēc par nepareizu noskaņošanos šeit runāt nevar," piebilda Advokāts, komandā īpaši izceļot kapteiņa Andreja Aršavina sniegumu. "Viņš bija bīstamākais spēlētājs komandā. Katru reizi, kad viņš tika pie bumbas, tika radītas kaut kādas iespējas."

Savukārt Polijas izlases galvenais treneris Francišeks Smuda pēc mača izteicās, ka divi neizšķirti čempionāta pirmajās divās spēlēs viņa komandu ir noveduši teju līdz vārīšanās temperatūrai.

"Pēc šīm spēlēm uz komandu virzītais spiediens ir mazliet mazinājies. Šo vienību sākām būvēt pagājušajā gadā, pierādot, ka varam kļūt arvien labāki un labāki," izteicās Smuda. "Mačs pret Krieviju, kurā tikām pie pelnīta punkta, pierāda, ka pēdējā kārtā varam uzvarēt Čehiju."

"Mēs apzināmies savas iespējas iekļūt ceturtdaļfinālā, tāpēc centīsimies tās izmantot," piebilda treneris.pēc divām kārtām pirmo vietu A apakšgrupā ar četriem punktiem ieņem Krievija, kurai ar trim punktiem seko Čehija. Polijas izlase iekrājusi divus punktus, bet Grieķijas kontā viens punkts.

Noslēdzošajā, trešajā, spēļu kārtā šīs grupas ietvaros sestdien Grieķija tiksies ar Krieviju, bet Čehija spēkosies ar Poliju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK aicina sasaukt Nacionālās Sporta padomes sēdi

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Raimonds Lazdiņš aicina Nacionālās sporta padomes priekšsēdētāju Eviku Siliņu sasaukt Nacionālās sporta padomes sēdi, lai valstiskā līmenī pārrunā...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi