Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Latviete pasniegs balvu labākajam spēlētājam EURO 2012 spēlē

Meitene no Latvijas - Agnese Stankusa -  ir laimējusi unikālu iespēju pasniegt balvu Eiropas futbola čempionāta Krievijas – Grieķijas spēles labākajam spēlētājam. Viņa būs viena no retajām, kurai, patiecoties dalībai Carlsberg konkursā, būs iespēja piekļūt tik tuvu Eiropas labākajiem futbolistiem. Pavisam šāda iespēja ir tikai 31 cilvēkam no visas pasaules. 

Carlsberg rīkotajā konkursa ietvaros futbola faniem Latvijā bija jāizaicina vairāki Latvijas izlases futbolisti, kuriem bija jāizpilda vairāki ar futbola elementiem saistīti uzdevumi, kā arī jāatbild uz dažādiem jautājumiem par futbolu. Visvairāk punktu sakrājušais dalībnieks ieguva iespēju apmeklēt Eiropas futbola čempionātu kopā ar kādu draugu un pasniegt labākā spēlētāja balvu. Tāpat uzvarētājai būs arī īpaša izklaides programma, kā arī tiks izsniegta kabatas nauda Ls 250 apmērā. 

Latvijas futbola izlases aizsargs Oskars Kļava: „Īsts futbola fans allaž vēlas izrauties no ērtā dīvāna televizora priekšā un klātienē vērot augstākā līmeņa futbola spēles. Skatītāju tribīnēs valdošās emocijas tāda mēroga turnīros kā Eiropas čempionāts ir neaprakstāmas, tādēļ Carlsberg dāvātā iespēja akcijas uzvarētājai pilnīgi noteikti garantēs izdevušos vasaru.”

Carlsberg jau ilgus gadus ir zīmols, kas vistiešākajā veidā saistīts ar futbolu, atbalstot gan dažāda mēroga starptautiskus turnīrus, gan dažādus leģendārus futbola klubus. Fani ir neatņemama futbola sastāvdaļa, tādēļ šogad Carlsberg nolēma iepriecināt futbola fanus pasaulē – arī Latvijā, sniedzot tiem iespēju apmeklēt čempionāta spēles, kā arī pasniegt balvu kādas spēles labākajam spēlētājam. Šeit nevar nepiekrist Oskaram Kļavam, ka tā tiešām ir vienreizēja iespēja redzēt augstas klases futbolu,” saka A/S Aldaris izpilddirektors Tomass Kure Jakobsens.

Interesanti, ka Carlsberg uz Eiropas čempionāta spēļu norises vietām būs nogādājis 2250 ledusskapju, lai faniem būtu pieejams auksts alus, kā arī ir paredzējis pārdot aptuveni 1 milj. alus glāžu visa čempionāta laikā. Savukārt būtiskākais pārbaudījums Carlsberg zīmolam ir čempionāta mērogs - lielie attālumi starp pilsētām, kurās notiks spēles. Lielākais attālums starp diviem stadioniem ir tāds pats kā starp Londonu un Tunisiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar lielām ambīcijām

Toms Skujiņš: Pasaules čempionāta trase priekš manis ir ļoti laba, jo ir pietiekami smaga.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi