Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Spartak kapteinis Radivojevičs: Spēle ar Dinamo būs smaga abām komandām

Jau piektdien Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulāro čempionātu turpinās Rīgas Dinamo hokejisti, savā laukumā uzņemot Maskavas Spartak. Pretinieku kapteinis Branko Radivojevičs intervijā dinamoriga.eu atzīst, ka spēle būs smaga abiem klubiem, jo pēdējās spēles zaudējuši kā maskavieši, tā rīdzinieki.

Spartak cietuši neveiksmes četros mačos pēc kārtas, savukārt Dinamo zaudējuši pēdējās trīs spēles. "Jāsakārto mūsu uzbrukums un ceru, ka mēs pārtrauksim savu zaudējumu sēriju un tiksim pie uzvaras. Bet būs sīksta spēle," sacīja hokejists.

Raksturojot savas asociācijas ar Rīgas Dinamo klubu, Radivokevičs atklāja, ka, pirmkārt, tie ir fani: "Lai arī es spēlēju pretējā komandā, bet atmosfēra arēnā ir patiešām lieliska. Vienmēr prieks spēlēt tādas publikas priekšā. Nākamais par Dinamo ir skaidrs tas, ka komanda smagi strādā. Vienmēr pret Rīgu ir grūti ieiet viņu aizsardzības zonā, jo Rīga labi presingo jau viduszonā. Komanda labi un kompakti spēlē aizsardzībā, ir labs vārtsargs."

Sezonas pirmajā spēlē Spartak ar 1:0 uzveica sīvākos sāncenšus Krievijas galvaspilsētā - CSKA. Kopš tā laika armijnieki krietni papildinājušies - piesaistīti NHL hokejisti Pavels Dacjuks, Iļja Brizgalovs un Mihails Brizgalovs. "CSKA ir daudz naudas un viņi var atļauties. Mūsu komandai budžets, maigi sakot, nav tik liels un mēs tādas ekstras nevaram atļauties, līdzīgi kā Rīga, bet tas jau nenozīmē, ka esam sliktāka komanda un neesam konkurētspējīgi. Jā, tās ir lielas zvaigznes ar lielām algām, sasniegumiem NHL un skaļu uzvārdu uz krekla, bet tas viņiem ir jāpierāda laukumā. Lai arī zvaigzne, bet mēs visi esam cilvēki. Ar jebkuru var spēlēt," noslēdz Radivojevičs.

Dinamo ar deviņiem punktiem deviņās spēlēs ieņem 12.vietu Rietumu konferencē, bet Spartak ar 10 punktiem ir vienu vietu augstāk. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi