Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bļugeram vārti Floridā, Girgensons un Sabres turpina pārsteigt

Otros vārtus NHL regulārajā turnīrā otrdien guva Latvijas izlases uzbrucējs Teodors Bļugers, kas gan neglāba viņa pārstāvēto Pitsburgas Penguins komadu no neveiksmes. Savukārt kārtējo uzvaru svinēja Austrumu konferences līderi Bufalo Sabres un Zemgus Girgensons.

Bļugers izbraukuma spēlē pret Floridas Panthers otrā perioda vidū panāca 1:1, ātrajā uzbrukumā izmantojot lielisku saspēli ar Džeiku Gencelu. Tiesa, turpinājumā Florida guva vēl divus vārtus, panākot jau 3:1, tad vienus vārtus pitsburgiešiem atspēlēja Patriks Hornkvists, bet ceturtā ripa lidoja jau tukšajos Penguins vārtos trīs sekundes pirms finālsirēnas.

Bļugers uz ledus pavadīja 15:04 minūtes (1:01 mazākumā), kuru laikā bez gūtajiem vārtiem izcēlās ar vienu metienu, 60% uzvarētu iemetienu un negatīvu lietderības rādītāju -1. Šosezon 10 spēlēs Bļugeram trīs (2+1) punkti un -4 lietderība.

Tikmēr uzvarētājiem Džonatans Huberdo izcēlās ar vārtiem un piespēli, bet Sergejs Bobrovskis vārtos atvairīja 23 Pitsburgas raidījumus.

Vēl vienā mačā Bufalo Sabres izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas un astoto 10 jaunās sezonas pirmajās spēlēs. Sabres savā laukumā ar 4:3 papildlaikā pārspēja Sanhosē Sharks, turklāt šo komandu uzvarēja arī pirms dažām dienām viesos, kad uzvaras vārtus guva tieši Girgensons.

Fantastisku maču Bufalo rindās šoreiz aizvadīja kapteinis un līderis Džeks Aikels, kurš piedalījās visos četros vārtu guvumos - divas ripas un divas piespēles. Jau pirmajā periodā Bufalo nonāca iedzinējos ar 0:2, otrajā Sabres ar Aikela un Sema Reinhārta pūlēm panāca neizšķirtu, bet trešajā komandas vēlreiz apmainījās vārtu guvumiem, nonākot līdz papildlaikam. Tajā sestos vārtus sezonā guva Aikels, pēc neatlaidīgas cīņas vārtu priekšā iestumjot ripu vārtos.

Girgensons uz ledus pavadīja 11:45 minūtes (2:30 mazākumā), šajā laikā izceļoties ar diviem spēka paņēmieniem, 50% uzvarētu iemetienu un negatīvu lietderību -1. Viņam šosezon 10 mačos četri (1+3) punkti un -1 lietderība.

Sabres ar 17 punktiem 10 spēlēs ir ne vien Austrumu konferences, bet arī visas līgas līderi, bet Pitsburga ar tikpat mačos iekrātiem 12 punktiem Austrumos ir piektā, bet 10. vietu ar 10 punktiem deviņos mačos ieņem Kolumbusas Blue Jackets un Elvis Merzļikins. Tikmēr ar trim punktiem pēdējo vietu 16 klubu konkurencē ieņem Otavas Senators, kas aizvien spēlē bez savainotā Rūdolfa Balcera.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi