Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Bukmeikeri uzskata, ka Rīgas Dinamo piekto gadu pēc kārtas kvalificēsies KHL izslēgšanas turnīram

Otrdien, 4.septembrī tiks dots starts Kontinentālās hokeja līgas (KHL) piektajai sezonai, bet divas dienas vēlāk Prāgā ar Lev regulārā čempionāta pirmo maču aizvadīs arī Rīgas Dinamo. Pekas Rautakallio trenētā komanda, visticamāk, izpildīs minimālo uzdevumu un piekto gadu pēc kārtas kvalificēsies Gagarina kausa izcīņai, tā domā kompānijas Betsafe.com bukmeikeri, informē kompānijas pārstāve Aleksandra Matvejeva.

„Starpsezonu periodā Rīgas Dinamo sastāvā ir notikušas vērā ņemamas izmaiņas. Pēc lieliski aizvadītas iepriekšējās sezonas komandu ir atstājuši divi rezultatīvākie spēlētāji – Miķelis Rēdlihs un Jānis Sprukts, kā arī vienības kapteinis Sandis Ozoliņš. Tāpat šosezon uz Arēna Rīga ledus nevarēsim redzēt vairākus leģionārus, ieskaitot fanu mīluli Krisu Holtu. Kluba vadībai un ģenerālmenedžerim Jurim Opuļskim šovasar bija nopietni jāstrādā pie komandas jaunā modeļa veidošanas, un pirmie rezultāti bija redzami pārbaudes spēlēs. Signāli ir pozitīvi! Jaunais Dinamo modelis parādīja savu augsto potenciālu Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņā, izcīnot galveno trofeju. Komanda nav kļuvusi vājāka, salīdzinot ar pagājušo sezonu, tāpēc, visticamāk, arī 2013.gadā rīdzinieki piedalīsies playoff cīņās,” skaidro pieredzējušais Betsafe.com bukmeikers Roberts Egle.

Saskaņā ar Betsafe.com bukmeikeru prognozēm, totalizatora klientiem ir iespēja likt savas likmes uz koeficientu 1,70(55% varbūtība), prognozējot, ka Rīgas Dinamo kvalificēsies Gagarina kausa izcīņai. Pretējs iznākums, proti, komandas neiekļūšana to 16 komandu vidū, kuras piedalīsies izslēgšanas spēlēs, ir novērtēts ar 45% varbūtību jeb likmes izmaksas koeficientu 2,05. 

Betsafe.com bukmeikeri piedāvā veikt arī īpašās likmes prognozējot, kurš būs regulārās sezonas rezultatīvākais spēlētājs (vārtu guvuma un piespēļu skaita ziņā) Rīgas Dinamo rindās. Saskaņā ar Betsafe.com bukmeikeru prognozēm, galvenais favorīts šogad ir uzbrucējs Mārtiņš Karsums, kura atrašanās komandas rezultatīvāko spēlētāju augšgalā ir novērtēta ar koeficientu 4,40, kamēr Roba Šrempa un Gunta Galviņa izredzes ir novērtētas attiecīgi ar koeficientiem 5,00 un 5,50.

„Miķelis Rēdlihs un Sprukts ir pārgājuši uz citiem klubiem, bet trešais rezultatīvākais spēlētājs pērnajā sezonā, Mārtiņš Karsums, turpinās priecēt Dinamo līdzjutējus. Pārbaudes spēlēs Karsums ar savu rezultativitāti tikai vēlreiz pierādīja, ka arī nākošajā sezonā būs komandas uzbrukuma līderis,” noslēdz Egle.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi