Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Capitals uzveic čempionus Bruins, izlīdzina rezultātu sērijā

Vašingtonas Capitals un Ņūdžersijas Devils ceturtdien tika pie uzvarām savos laukumos NHL Stenlija kausa izcīņas 1.kārtā, sērijās rezultātu izlīdzinot – 2:2. Tikmēr Fīniksas Coyotes pēc uzvaras izbraukumā pret Čikāgas Blackhawks ir tikai vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas 2.kārtā, tas pats arī Sentluisas Blues un Sanhosē Sharks sērijā (3:1).

Ņūdžersijas Devils bija zaudējuši iepriekšējās divas cīņas Floridas Panthers vienībai, bet ceturtajā mačā neatstāja floridiešiem nekādas cerības – 4:0. Vispirms otrā perioda sākumā vairākumā rezultātu atklāja Zaks Parize, bet sešarpus minūšu laikā 3.perioda sākumā vēl trīs ripas lidoja kādreizējā Devils vārtsarga Skota Klemensena sargātajos Panthers vārtos – 4:0. Vārtus guva Stīvs Bernjē, Iļja Kovaļčuks un Treviss Zajacs, bet Martins Brodērs atvairīja visus 26 metienus pa velnu vārtiem.

Neizšķirtu sērijā panākuši arī Vašingtonas Capitals, savā laukumā ar 2:1 uzveicot pašreizējos Stenlija kausa čempionus Bostonas Bruins. Vašingtona rezultātu atklāja jau spēles 82.sekundē, kad izcēlās Markuss Johansons. Riks Peverlijs 14.minūtē uz tablo iededza divus vieniniekus, bet Aleksandrs Sjomins otrā perioda izskaņā panāca 2:1, kas izrādījās spēles galarezultāts. Fantastisks Vašingtonas vārtos bija Braiens Holtbijs - atvairīti 44 no 45 metieniem! Arī šajā sērijā rezultāts 2:2.

Tikmēr Fīniksas Coyotes trešo reizi četros mačos pārspēja Čikāgas Blackhawks – 3:2 papildlaikā. Interesanti, ka līdz 3.perioda 8.minūtei tablo vēstīja 0:0, bet tad 43 sekunžu laikā Coyotes panāca 2:0. Tiesa, čikāgieši atguvās no pēkšņā trieciena un pamanījās rezultātu pamatlaikā izlīdzināt. Papildlaikā jau otro spēli pēc kārtas uzvaru nodrošināja dānis Mikels Bedkers – 3:2, bet sērijā Coyotes ir vadībā ar 3:1.

NHL Stenlija kausa izcīņa, 1.kārta

Austrumi

Ņūdžersijas Devils – Floridas Panthers 4:0 (sērijā 2:2)

Vašingtonas Capitals – Bostonas Bruins 2:1 (2:2)

Rietumi

Čikāgas Blackhawks – Fīniksas Coyotes 2:3OT (1:3)
Sanhosē Sharks – Sentluisas Blues 1:2 (1:3)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi