Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Par Dinamo Rīga padomes priekšsēdētāju kļūst Savickis

Par a/s "Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētāju pirmdien akcionāru kopsapulcē iecelts līdzšinējais padomes priekšsēdētāja vietnieks Juris Savickis, bet valdes priekšsēdētāja amatā iecelts cits kluba akcionārs Aigars Kalvītis, aģentūru BNS informēja klubā.

Savickis padomes priekšsēdētāja amatā nomainīs Gunti Ulmani, kuram saistībā ar ievēlēšanu 10.Saeimā un kļūšanu par deputātu līdzšinējais amats bija jāatstāj. Savukārt Kalvītis pēc Savicka ierosinājums valdes priekšsēdētāja amatā nomainīs Normundu Sējēju, kurš līdz šim šo amatu savienoja ar kluba ģenerālmenedžera pienākumu pildīšanu.

Akcionāru kopsapulce uzklausīja Sējēja ziņojumu par komandas un katra atsevišķa spēlētāja sniegumu šīs sezonas pirmajā daļā. Akcionāri secināja, ka ne visi Rīgas "Dinamo" komandas hokejisti ir attaisnojuši uz viņiem liktās cerības.

Sējējam kopā ar komandas vecāko treneri tika dots uzdevums sagatavot un iesniegt akcionāriem priekšlikumus par komandas snieguma uzlabošanu un sastāva pastiprināšanu ar jauniem spēlētājiem. Kā pozitīvs tika novērtēts "Dinamo" sniegums sezonas sākumā, bet kā neapmierinošs tika novērtēts komandas sniegums pēdējās spēlēs pirms pārtraukuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, kad tika piedzīvoti vairāki nepatīkami zaudējumi. Savukārt jauniešu komandas HK "Rīga" startu Krievijas jaunatnes hokeja līgā (MHL) akcionāri vērtēja kā teicamu.

"Dinamo Rīga" lielākais akcionārs ir Krievijas gāzes importētājs "Itera Latvija", kam pieder 60,96% akciju, bet 9,76% īpašnieks ir šī uzņēmuma vadītājs Juris Savickis. Pa 9,76% akciju pieder Kalvītim un uzņēmējam Guntim Rāvim, 4,88% akciju - Ulmanim, bet pa 2,44% akciju pieder Aldim Pauniņam un Kristam Freibergam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi