Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Pujacs un Omska uzvar Ufu, nodrošina 2.vietu Austrumos

Ar mainīgām sekmēm piektdien KHL čempionātā kārtējās spēles aizvadīja Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Georgijs Pujacs atkal izpelnījās ilgāko laiku uz ledus Omskas Avangard uzvarā pār Ufas Salavat Julaev (5:2). Omska ar šo panākumu nodrošināja 2.vietu Austrumos. Laura Dārziņa Kazaņas Ak Bars bez latviešu uzbrucēja sastāvā ar 6:2 sagrāva Magņitogorskas Metallurg, bet Edgars Masaļskis no soliņa noraudzījās Hantimansijskas Jugra zaudējumā Ņižņekamskas Ņeftehimik – 4:5 papildlaikā.

Omska vārtus zaudēja jau 52.sekundē, taču jau pēc minūtes Martins Škoula līdzsvaroja rezultātu uz tablo. Spēles 4.minūtē cits Avangard aizsargs Ansi Salmela panāca 2:1, bet perioda izskaņā Ņesterovs iemeta trešo ripu Vitālija Koļesņika sargātajos Ufas vārtos. Vienus vārtus Salavat atguva 2.periodā, bet spēles pēdējās trīs minūtēs Omska guva vēl divus vārtus un uzvarēja ar 5:2. Pujacs uz ledus pavadīja 23:29 minūtesun izdarīja trīs metienus. Ar šo uzvaru komanda sev garantēja uzvaru Čerņiševa divīzijā un 2.vietu Austrumos.

Jugra un Ņeftehimik mačā viesi pamatlaikā četras reizes izvirzījās vadībā, bet Hantimansijskas klubs ikreiz atspēlējās. Papildlaika 74.sekundē pēc Denisa Arhipova metiena Mihails Birjukovs kapitulēja piekto reizi – 4:5.

Kazaņa svarīgā spēlē ar 6:2 sagrāva Magņitogorsku, tādējādi abām komandām nu ir pa 91 punktam 53 spēlēs. Par diviem punktiem mazāk ir Ufai, kas arī vēl pretendē uz 3.vietu konferencē, lai izvairītos no tikšanās ar kādu no abiem iepriekšminētajiem klubiem jau play-off 1.kārtā. Ak Bars pēdējā kārtā spēlēs ar Jugra, bet magņitka un Ufa tiekas savā starpā.

Abu līgas pastarīšu duelī Čehovas Vitjaz izbraukumā atspēlējās no 0:3 pret Jekaterinburgas Avtomobilist, vēlāk triumfējot papildlaikā – 5:4. Ar izcīnīto punktu pietika, lai Avtomobilist regulārās sezonas kopvērtējumā ieņemtu pirmspēdējo vietu, bet Vitjaz ieņems pēdējo, 23.pozīciju līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar lielām ambīcijām

Toms Skujiņš: Pasaules čempionāta trase priekš manis ir ļoti laba, jo ir pietiekami smaga.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi