Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Rēdlihs rezultatīvs Lokomotiv uzvarā; Atlant vēl bez Ozoliņa sastāvā uzveic Spartak

Ceturto rezultivitātes punktu par rezultatīvu piespēli otrdien nopelnīja KHL kluba Jaroslavļas Lokomotiv pirmās maiņas uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, palīdzot komandai ar 2:1 savā laukumā uzveikt Doņeckas Donbass ar Latvijas izlases aizsargu Oskaru Bārtuli ierindā.

Pirmos vārtus otrā perioda sākumā guva Donbass un minimālais pārsvars saglabājās līdz pat spēles 45.minūtei, kad Niklass Hagmans vairākumā atklāja Lokomotiv rēķinu. Piespēles vārtu guvumā Rēdliham un komandas kapteinim Aleksejam Kaļužnijam. Savukārt sešas minūtes vēlāk Aleksandrs Čerņikovs guva uzvaras vārtus. Rēdlihs laukumā pavadīja 16:08 minūtes un vienu reizi meta pa vārtiem. Savukārt Bārtulis Donbass otrajā aizsargu pārī uz ledus pavadīja teju 20 minūtes (19:40).

Tikmēr Sanda Ozoliņa jaunais klubs Mitišču Atlant ar 5:2 izbraukumā uzveica Maskavas Spartak. Divi vārti un rezultatīva piespēle uzvarētāju rindās Nikolajam Žerdevam. Ozoliņš, kurš pirmdien vienojās ar Atlant uz atlikušo sezonu, šajā spēlē laukumā vēl nedevās. Viņa debija paredzēta piektdien, kad Atlant izbraukumā spēkosies ar Čehovas Vitjaz

Atlant uzvarējuši sešās no pēdējām septiņām spēlēm un Rietumu konferencē pakāpušies uz 3.vietu (18 punkti). Par diviem punktiem mazāk ir Lokomotiv, kas atrodas 4.vietā. Donbass astoņās spēlēs tikuši pie septiņiem punktiem, kas ir vājākais rezultāts šajā konferencē. Mazāk punktu visā KHL ir tikai Hantimansijskas Jugra komandai, kuras sastāvā spēlē Latvijas izlases pamatvārtsargs Edgars Masaļskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi