Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgas Dinamo prognozē attālināšanos no play-off zonas

Latvijas hokeja komanda Rīgas Dinamo šonedēļ aizvadīs trīs spēles. Pirmā no tām jau šovakar pret Čerepovecas Severstaļ komandu. Šajā mačā bukmeikeru vērtējumā favorīti ir rīdzinieki, kuriem piešķirts koeficients 2,35. Jāpiebilst, ka turpmākajās spēlēs Dinamo vienības izredzes uz uzvarām ir niecīgas, tādējādi vēl vairāk attālinoties no kārotajām izslēgšanas spēlēm.

Dinamo komanda ar Severstaļ tikās 26. novembrī, kad ļoti saspringtā cīņā uzvaru ar 2:1 pagarinājumā panāca Latvijas komanda. Spēles liktenis izšķīrās jau pirmajā papildlaika minūtē, kad Kristaps Sotnieks ar piespēli izvirzīja Aleksandru Protapoviču izgājienā pret Vladislavu Podjapoļski. Nesenais Dinamo jaunpienācējs vārtsargu apspēlēja un ripu pārslidināja pāri vārtu līnijai, izceļoties ar pirmo vārtu guvumu Rīgas komandas labā. Optibet bukmeikeri arī šoreiz uzskata, ka tieši Rīgas vienība spēs izcīnīt uzvaru.

Severstaļ komanda Rietumu konferecē ieņem 11. vietu, kamēr Dinamo atrodas 10. vietā.

Otro spēli mūsējie aizvadīs 7. decembrī, kad izbraukumā tiksies ar spēcīgo Jekaterinburgas Avtomobilist komandu, kura Austrumu konferencē ieņem piekto vietu. Šajā mačā rīdzinieki netiek uzskatīti par favorītiem, jo Optibet bukmeikeri komandai piešķīruši koeficientu 4,90. Arī 9. decembra mačā pret Magņitogorskas Metallurg rīdzinieki nav favorīti. Optibet bukmeikeri vienībai piešķīruši koeficientu 5,52, tādējādi uzskatot, ka uzvara būtu liels pārsteigums.

Šosezon komandas rezultatīvākais spēlētājs ir Lauris Dārziņš, kurš 30 spēlēs sakrājis 23 (7+16) punktus.

Rīgas Dinamo iepriekšējā sezonā līdz pat regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra. Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu. Pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi “play-off” spēlēja arī 2013./14. gada sezonā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi