Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgas Dinamo uzbrucējs Klārks: Jāatrod pareizā ķīmija ar maiņas biedriem

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas Dinamo kanādiešu uzbrucējs Kevins Klārks kā pirmo uzdevumu pārbaudes spēlēs min pareizās sadarbības atrašanu ar komandas biedriem.

Jau ziņots, ka Dinamo, uzsākot pārbaudes spēļu ciklu pirms gaidāmās sezonas, pirmdien Piņķos ar rezultātu 4:3 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Krievijas Augstākās līgas (VHL) vienību Ņeftekamskas Toros.

Klārks šajā mačā guva komandas otros vārtus un realizēja pēcspēles metienu.

"Pārbaudes spēļu cikls ir jāiesāk labāk nekā to darījām šajā mačā. Tajā pat laikā ir patīkami redzēt, ka spējām atspēlēties no 1:3. No šiem mačiem ir jāpaņem pozitīvais un jāmācās no kļūdām," klubs citē Klārka teikto.

Kanādiešu uzbrucējam šis būs sestais gads, spēlējot Eiropā.

"Eiropā hokeja sezonas startē agrāk nekā Ziemeļamerikā. Bet esmu jau pieradis, ņemot vērā, ka šis nav pirmais gads šajā okeāna pusē. Mani tas vispār neuztrauc," pauda Klārks.

Sestdien Rīgas komanda dosies uz Ņižņijnovgorodu, kur piedalīsies Gubernatora kausa izcīņā, bet 21.augustā Arēnā Rīga startēs Latvijas Dzelzceļa kauss.

"Šie turnīri mums būs ļoti labi pārbaudījumi, jo spēkosimies ar labām KHL komandām un spēcīgu Šveices vienību. Mums ir deviņas spēles, lai pielāgotu savu spēli, lai saprastu savus plusus un mīnusus. Ir jāatrod pareizā ķīmija ar maiņas biedriem. Tāpat mazākumam un vairākumam ir ļoti nozīmīga loma. Reālas spēles epizodes ir labākais treniņš," stāstīja Klārks.

Kanādietim patīk Rīgā un arī atmosfēra komandā viņu apmierina.

"Man ļoti patīk Rīga, tā ir skaista pilsēta. Ir vietas, kur aiziet, cilvēki prot angļu valodu, kas pielāgošanos apstākļiem padara vienkāršu. Komandā esam vairāki ārzemnieki, tāpat arī vietējie spēlētāji ir ļoti draudzīgi. Viena no labākajām komandas atmosfērām, kādā esmu bijis," atzīmēja Klārks.

Rīgas Dinamo aizvadītajā sezonā ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā, paliekot pirmspēdējā vietā visā līgā.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi play-off spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet tagad četrus gadus Dinamo palikusi bez izslēgšanas turnīra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi