Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ventspilī notiks jauniešu hokeja turnīrs Ventbunkers Kauss 2012

Šogad pirmo reizi Latvijas bērnu hokeja vēsturē Ventspilī norisināsies starptautisks hokeja turnīrs Ventbunkers kauss 2012, kurā piedalīsies 10 un 11 gadus jaunie hokejisti.
Olimpiskā centra Ventspils ledus hallē no 20. līdz 22.aprīlim norisināsies spraigas cīņas starp sešām hokeja komandām. No tām īpaša uzmanība tiks pievērsta Krievijas vienībai Zapad Rossii no Kaļiņingradas, kura ir cītīgi gatavojusies un izveidojusi izlasi no apgabala meistarīgākajiem zēniem, līdz ar to arī uzskatāma par vienu no turnīra galvenajiem favorītiem. Tāpat jāpiemin komanda no Lietuvas pilsētas Klaipēdas Skatas, kuri ir pašreizējie Lietuvas čempioni šajā vecuma grupā. Savu vārdu uz lielā Ventbunkers kausa vēlēsies atstāt arī hokeja trenera un eksperta Ginta Bisenieka trenētā Rīgas komanda Pērkons, kā arī tradīcijām bagātā republikas hokeja kalves Prizma/ Pārdaugava komandas jaunie censoņi. Paredzēts, ka komandas Ventspilī ieradīsies pilnos sastāvos kopā ar vecākiem un trīs dienas varēs baudīt pilsētas viesmīlību un sportisko gaisotni.

Ko varēs likt pretī ventspilnieki? Ventspils hokeja kluba Venta 2002 treneris Normunds Lācis, kurš ir arī viens no turnīra organizētājiem, atklāja, ka pie kausa mājiniekiem tikt nebūs vienkārši: „Viegla pastaiga nebūs, jo dalībnieku sastāvs ir spēcīgs, un ir daudz nezināmo akmentiņu, jo nav zināms, kādā stilā un manierē spēlēs turnīra uzaicinātās ārzemju komandas. Arī titulētās Rīgas komandas nekādas dāvanas mūsu jaunajiem hokejistiem nepasniegs, tāpēc jābūt gataviem uz visdažādākajiem pavērsieniem laukumā. Puiši ir cītīgi gatavojušies, un Ventspils kā mājinieku komandai ir izvirzīts uzdevums iekļūt labāko trijniekā.”

Par turnīra sesto komandu no Tukuma zināms, ka tā šai komandai būs pirmā debija starptautiska mēroga mačos, komanda ir gatava ledus cīņām un nevienam neko bez cīņas neatdos.

Ventbunkers kausa reglaments paredz, ka komandas cīnīsies katra ar katru aizvadīs piecas spēles, kurās pēc uzvarēto spēļu punktu summas arī tiks noskaidrots Ventbunkers kausa 2012 uzvarētājs. Kā jau ierasts starptautiska mēroga turnīros, arī šajā ar kompānijas a/s Ventbunkers atbalstu tiks pasniegtas speciālbalvas turnīra vērtīgākajam un labākajiem spēlētājiem savās pozīcijās.

Hokeja svētki Ventspilī sāksies jau piektdien, 20.aprīlī, plkst. 16.00, kad turnīru atklās mājinieku komanda Venta 2002/Ventbunkers, kas spēlēs pret lietuviešu komandu Skatas. Sestdien un svētdien spēles sāksies no plkst. 9.00 un turpināsies visas dienas garumā.

Sacensību noslēgums paredzēts svētdien, 22.aprīlī, plkst. 16.30, kad notiks oficiālā apbalvošanas ceremonija un balvu pasniegšana. Hokeja turnīra ģenerālsponsors a/s Ventbunkers sadarbībā ar Ventspils Olimpisko centru un Ventspils pilsētas domi, sporta klubiem Venta 2002 un Rodeo aicina ikvienu interesentu apmeklēt spēles un just līdzi saviem favorītiem aizraujošajās ledus cīņās!  Ieeja spēlēs bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar lielām ambīcijām

Toms Skujiņš: Pasaules čempionāta trase priekš manis ir ļoti laba, jo ir pietiekami smaga.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi