Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Ostapenko: Visi no Grand Slam turnīra čempiones gaida kaut ko vairāk

Visi no Grand Slam turnīra uzvarētājas gaida kaut ko vairāk, atzīst Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko. Planētas piektā rakete Ostapenko tuvākajās dienās uzsāks savu pērn izcīnītā titula aizstāvēšanu, pirmajā kārtā tiekoties ar ukrainieti Katerinu Kozlovu.

"Jūtas labi. Ir bijuši labi rezultāti uz māla seguma, kā arī tiku pie pāris uzvarām. Apzinos, ka nebūs viegli, jo izjutīšu spiedienu. Daru visu, lai būtu tam gatava, un gaidu savu pirmo maču," aģentūra DPA citē Ostapenko teikto.

Pērn finālmačā viņa pārspēja rumānieti Simonu Halepu, sagādādama vienu nu lielākajiem panākumiem Latvijas sporta vēsturē.

"Cilvēki gaida kaut ko vairāk un pievērš lielāku uzmanību. Tāpat pārējās tenisistes grib mani uzveikt. Atmiņas ir fantastiskas, šī man ir ļoti īpaša vieta. Tikai pāris mēnešus pēc uzvaras pieradu pie tā, ka esmu Grand Slam turnīra čempione," stāstīja Ostapenko.

Tāpat Ostapenko kārtējo reizi žurnālistiem skaidroja, kāpēc viņu sauc par Aļonu, nevis pasē rakstītajā vārdā Jeļena. "Kad es piedzimu, vecāki gribēja mani saukt par Aļonu, taču tobrīd Latvijā kalendārā nebija tāda vārda, tāpēc pasē tika ierakstīts Jeļena," teica Ostapenko.

Ostapenko pasaules rangā pašlaik atrodas augstajā piektajā vietā, kas ir viņas karjeras rekords. Ar piekto vietu viņa izlikta arī Francijas atklātajā čempionātā un pirmajā kārtā spēkosies ar ranga 66. numuru Kozlovu.

Otrajā kārtā viņai iespējama tikšanās ar kādreizējo planētas pirmo raketi Viktoriju Azarenku, bet ceturtdaļfinālā - ar šī brīža WTA ranga ceturto numuru Jeļinu Svitoļinu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi