Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Canon paplašina imagePROGRAF klāstu ar pieciem jauniem lielformāta printeriem un papildaprīkojuma spektrofotometru grafiskās mākslas tirgum

Canon Europe, paziņo par piecu jaunu, grafiskās mākslas tirgum paredzētu lielformāta printeru izlaišanu. Jaunās 24 līdz 60 collu, 8 un 12 krāsu ierīces piedāvā dažādas funkcijas, lai nodrošinātu augstu attēlu kvalitāti, produktivitāti un lietojamību. Visi jaunie modeļi izmanto LUCIA EX tintes - Canon ir vienīgais uzņēmums, kas izmanto vienu tinšu komplektu visā lielformāta printeru klāstā un “hot swap” tehnoloģiju.

Tinšu komplekts piedāvā plašāku krāsu gammu, izteiksmīgākus melnos laukus, labāku noturību pret skrāpējumiem un noturīgākas krāsas, lai optimizētu attēlu kvalitāti un panāktu pilnīgu konsekvenci starp ierīcēm. “Hot swap” tehnoloģija ļauj nomainīt tinti drukāšanas laikā, nodrošinot nepārtrauktu drukāšanu un mazāku dīkstāves laiku.

12 krāsu, 24 collu imagePROGRAF iPF6400 un iPF6450 aizvieto iPF6300 un iPF6350 modeļus. Jaunais papildaprīkojuma spektrofotometrs ar imagePROGRAF iPF6450 nodrošina precīzas, ārkārtīgi noturīgas un konsekventas krāsas; tam ir pārslēdzams UV filtrs, kas sniedz lietotājiem plašākas iespējas darbam ar dažādiem drukas materiāliem.

Calibration Link ļauj spektrofotometram piedāvāt vienotu risinājumu visiem 12 krāsu lielformāta printeriem, ko Canon izlaidis 2012.gada laikā. Tas jāinstalē tikai iPF6450, un lietotāji var centralizēti kontrolēt vairāku citur uzstādītu imagePROGRAF ierīču krāsu pārvaldību, optimizējot jaudu un nodrošinot krāsu vienmērīgumu.

imagePROGRAF klāstu papildina arī 44 collu imagePROGRAF iPF8400, 12 krāsu printeris, kas aizvieto iPF8300. Tam ir palielināts iebūvētais HDD 250GB un ātrāka caurlaidspēja. Klajā nāk arī 60 collu imagePROGRAF iPF9400 un iPF9400S modeļi, attiecīgi 12 un 8 krāsu. Labāku kopējo attēlu kvalitāti piedāvā LUCIA-EX tinšu izmantošana, kas piedāvā par aptuveni 20% plašāku krāsu gammu, savukārt lielais drukāšanas ātrums būs noderīgs fotogrāfijas, tēlotājmākslas un iespiešanas tirgus speciālistiem.

iPF9400S uzlabotā iebūvētā tehnoloģija nodrošina lielāku drukāšanas ātrumu (apm. 1,5 reizes lielāku nekā iepriekšējam modelim iPF9000S). iPF9400S ir spilgta krāsu atveide un uzlabota drukāšanas galviņas tinšu secība, lai printeris drukāšanas laikā varētu palielināt ātrumu – tas ir lieliski piemērots plakātu ražošanai.

Canon ir izstrādājis arī Photoshop spraudni, ietverot izvietojuma funkciju ar automātisku izmēra pielāgošanu, kas piemērota drukas materiāliem, kuri jāuzvelk uz rāmja. Turklāt uzskaites, drukas materiālu konfigurācijas un kalibrācijas programmatūra, kas saistīta ar jaunajiem modeļiem, ir uzlabota, nodrošinot lietotājiem brīvību un iespējas, lai precīzi veiktu, pārraudzītu un realizētu drukāšanas darbus atbilstoši specifikācijām.

Jauno printeru izlase būs apskatāma Canon stendā (hallē 3.2) “photokina 2012” izstādē (2012.gada 18.–23.septembris). Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet Canon mājaslapu: www.canon-europe.com

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko