Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

HTC un Microsoft atklāj pirmo kopīgi veidoto Windows Phone 8 tālruni

Kā globāli līderi mobilo tehnoloģiju inovācijās un dizainā, HTC un Microsoft šodien atklāja jaunos Windows tālruņus, satriecošos Windows Phone 8X un 8S, ko izstrādājuši HTC. Jaunie viedtālruņi darbojās ar jauno Windows Phone 8 operētājsistēmu un var lepoties ar zīmīgu dizainu, neticamām kameras iespējām, kā arī ar studijas kvalitātes skaņu, pateicoties Beats Audio sistēmai.

Microsoft Izpilddirektors, Stīvs Ballmers apgalvo: „Mūsu zīmola apvienošana ar pievilcīgajiem HTC Windows Phone 8X un 8S tālruņiem ir liels pavērsiens abām kompānijām,”. Stīvs piebilst: „Kopā mēs klientiem piedāvājam skaidru izvēles iespēju un tiešām unikālu pieredzi. Man ir liels prieks pacelt šo ilgstošo sadarbību nākamajā līmenī”.

„Windows Phone 8 ir mūs iedvesmojis radīt jaunus viedtālruņus, kas dod šai platformai unikālu dizainu un tādu personību, kādu tā ir pelnījusi,”: saka HTC Corporation izpilddirektors Pīters Čou. „Windows Phone platforma ir viennozīmīgi sevi parādījusi, kā viena no pieprasītākajām mobilo tālruņu operētājsistēmām pasaulē”.

Unikāls dizains

Windows Phone ir vienīgais tālrunis ar vizualizētām izvēlnes plāksnēm, ko dēvē par Live Tiles, kas tālrunim dod skaidru un diferenciētu vizuālo pieredzi. Windows Phone lietotāju pieredze visā pasaulē tiek atzīta par revolucionāru, inovatīvu un atsvaidzinošu. HTC radītie Windows Phone 8X un 8S apvieno virtuālo un fizisko pasauli papildinot Live Tiles ar trīsdimensionālu un plūstošu dizainu. HTC Windows Phone 8X un 8S tālruņi pilnībā veidoti tā, lai to forma un virsmas pārklājums liktu tiem šķist neticami plāniem.

Tā kā krāsas ir neatņemama Windows Phone pieredzes sastāvdaļa, HTC piedāvā drosmīgas, izsmalcinātas un dēkainas krāsas, kuras papildina tālruņu matētais virsmas pārklājums. Windows Phone 8X būs pieejams dažādās krāsās – dzidri zilā, grafīta melnā, liesmu sarkanā un zaļgandzeltenā. Savukārt HTC Windows Phone 8S būs pieejams krāsu kombinācijās – melnā ar baltu, sarkanā ar oranžu, tumši zilā ar spilgti zilu un pelēkā ar neona zaļu.

Notver un dalies ar savu pasauli

HTC pirmo reizi iepazīstina 2.1 megapikseļu, f2.0 atveres, 88° super-platleņķa priekšējo kameru, ar kuru ir iespējams nofotografēt četrus un pat vairāk cilvēkus vienā piegājienā. Priekšējā kamera spēj arī uzņemt 1080p video materiālus. Savukārt aizmugurējai kamerai ir 8 megapikseļu CMOS sensors ar fona izgaismošanas sistēmu, kas uzlabo sniegumu slikti apgaismotā vidē, un tas viss kopā ar f/2.0 atveres, 28mm lēcu un pieskaņotu attēlveidošanas čipu. Fiziska fotografēšanas poga atvieglo spontānu attēlu uzņemšanu pat situācijās, kad telefons ir slēgts.

Lielisku skaņu piedāvā Beats Audio

Pieejams tikai uz HTC viedtālruņiem, Beats Audio sniedz autentisku studijas kvalitātes skanējumu, kas ļauj mūziku klausīties tā, kā tā tikusi oriģināli ierakstīta. Ar HTC Windows Phone 8X Beats Audio ir papildināta arī ar unikālu audio pastiprinātāju, kas apgādā tālruņa 3,5mm audio ieeju un skaļruni ar papildus enerģiju, veicinot vēl labāku skaņas kvalitāti neatkarīgi no tā vai tu klausies mūziku, skaties video vai spēlē spēli.

Izcils Displejs

HTC Windows Phone 8X ir aprīkots ar brīnišķīgu 4.3collu HD-izšķirtspējas super-LCD 2 ekrānu, ko no skrāpējumiem un sasitumiem pasargā viegls Gorilla Glass 2 stikls, pie tam ekrāns ir pārklāts ar laminētu slāni, kas novērš saules izgaismošanas un atspīduma efektu, ļaujot saskatīt katru detaļu. Savukārt HTC Windows Phone 8S var lepoties ar spilgtu 4collu super-LCD displeju ar Gorilla Glass stiklu, ļaujot lietotājiem izbaudīt Live Tiles, un katru ziņu un attēlu pilnīgi dzidrā un spilgti krāsainā ekrānā.

Izklaide

Ar HTC Windows Phone 8X un 8S iecienītāko mūziku, filmas un fotogrāfijas ir iespējams paņemt līdzi vienmēr un visur. Pateicoties Winows Phone Store un Xbox Live sistēmām, mūzkikas, spēļu un filmu izbaudīšana ir vienkāršāka kā jebkad.

Pieejamība

HTC Windows Phone 8X un 8S būs pieejami Novembra sākumā, kas to padara par pirmo pieejamo Windows Phone 8 pasaulē un tas būs pieejams pie vairāk kā 150 operatoriem 50+ valstīs. Arī pie Latvijas operatoriem jaunie HTC Windows Phone 8 modeļi būs pieejami Novembra pirmajā pusē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko