Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Samsung prezentējusi Angry Birds priekš Galaxy Note

Samsung sadarbībā ar Rovio izlaiduši populārās Angry Birds spēles versiju Galaxy Note planšetei (vai, ja vēlaties – viedtelefonam).

Lai Note īpašnieki justos labāk par citu ierīču lietotājiem, viņu Angry Birds būs pieejams ekskluzīvs Galaxy Note līmenis un Danger Zone 30 līmeņu komplekts 3 mēnešus bez maksas.

Spēle būs pieejama lejupielādei no 22. marta.

Re, kāds izskatās spēles video treileris:

Un lūk, ko raksta preses relīze:

Samsung prezentē jauno Angry Birds spēli GALAXY Note viedtālrunī

Rīga, 2012. gada 9. marts – Samsung kopā ar Rovio prezentē jaunu Angry Birds Space mobilo spēli, kas pirmo reizi būs pieejama Samsung GALAXY Note viedtālrunī.

Par godu veiksmīgajiem Samsung GALAXY Note panākumiem globālajā tirgū arī pārējo Samsung GALAXY ierīču lietotāji jaunajā Angry Birds Space spēlē saņems īpašus piedāvājumus. Tajā būs pieejams ekskluzīvs Samsung GALAXY Note līmenis un īpašais Danger Zone komplekts ar 30 izaicinošiem līmeņiem, kas parasti ir maksas pakalpojums, taču Samsung GALAXY ierīču lietotājiem 3 mēnešus būs pieejams bez maksas. Šie papildlīmeņi, kurus varēs lietot Android 2.1 un jaunāku šīs operētājsistēmas versiju izmantotāji, būs pieejami Android Market un Samsung Apps aplikāciju veikalos.

Mobilās spēles lietotāji varēs izmantot arī jaunos Angry Birds Space spēles tēlus, piemēram, Samsung piedāvāto īpašo putnu Lazer Bird, kas atspoguļo Samsung GALAXY Note īpašības. Visi jaunie Angry Birds Space spēles tēli ir apveltīti ar unikālām supervaroņu spējām, lai palīdzētu cīņā ar kosmosa cūkām un veiksmīgi atgūtu nolaupītās olas.

Šie ekskluzīvie piedāvājumi Samsung GALAXY ierīču lietotājiem būs pieejami no 22. marta, kad Angry Birds Space mobilā spēle tiks oficiāli prezentēta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko