Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Sony nāk klajā ar SLT-A37 digitālo SLR

Sony nākusi klajā ar SLT-A37 kameru, kurā izmantota caurspīdīgā spoguļa tehnoloģija. Tās mērķauditorija – esošie kompaktkameru lietotāji, kuri vēlas spert soli tālāk un iegūt SLR attēlu kvalitātes un maināmās optikas priekšrocības. Viegla un vienkārši lietojama, α37 par pieejamu cenu paplašina mākslinieciskās iespējas jebkuram, kurš vēlas nomainīt savu kompaktkameru.

Sony unikālā caurspīdīgā spoguļa tehnoloģija nodrošina precīzu ātras fotografēšanas, nepārtrauktu fāzes noteikšanas autofokusu un nepārtrauktu tiešrādi, pat tad, kad filmējat Full HD video (50i/25p). Augstas precizitātes 3 krustenisko, 15 kopējo punktu autofokusa sistēma ar sekojošo autofokusu ļauj sejas un ātri kustīgus objektus noturēt asā fokusā.

Tele-zoom Continuous Advance Priority AE režīms izkadrē attēlu no sensora centrālās daļas, nodrošinot skaidri detalizētus attēlus līdz pat 7 kadriem sekundē pat tad, kad objekts kustas.

Kadrēšana un fokusēšana tīkamāku padara augstas izšķirtspējas Tru-Finder™ skatu meklētājs, kas ir līdzvērtīgs vai pārspēj daudzu optisko skatu meklētāju iespējas. Ar augstu - 1 440 000 – punktu izšķirtspēju, izcilu kontrastu un 100% kadra pārklājumu, šis augsta snieguma elektroniskais skatu meklētājs piedāvā to pašu detalizāciju, kā nesen izziņotā SLT-A57 fotokamera. Īpašs režīms palīdz ar Tru-Finder™ ērti rīkoties arī briļļu nēsātājiem.

Ekspozīcijas un citu radošu attēlu iestatījumi var tikt priekšskatīti reālajā laikā vai nu Tru-Finder™ skatu meklētājā vai grozāmajā 6,7 cm (2,7") Clear Photo LCD ekrānā.

α37 palīdz nepieredzējušiem fotogrāfiem bez piepūles radīt augstas kvalitātes portretus. Automātiskā portretu kadrēšana nosaka cilvēka atrašanās vietu un ‘apgriež’ ainu, lai radītu labu kompozīciju un augstas izšķirtspējas portretus, izmantojot zelta griezuma likumu. By Pixel Super Resolution tehnoloģija nodrošina, ka portreti, kuros tiek izmantota tālummaiņa, nezaudē pikseļu skaitu.

Objekta pietuvināšana līdz šim nozīmēja jaudīgāka objektīva izmantošanu. Taču tagad varat iegūt augstas kvalitātes tuvplānus ar 2x Clear Image Zoom, kas dubulto jūsu izmantotā objektīva faktisko palielinājumu. Piemērota ceļojumu un ikdienas fotografēšanai, šī funkcija lieliski paplašina optiskās iespējas, neizmantojot papildu aparatūru. Savukārt unikālā Sony By Pixel Super Resolution tehnoloģija saglabā lielisku attēla detalizāciju, toņus un tekstūru.

α37 esošais 16,1 efektīvā megapikseļa Exmor™ APS HD CMOS sensors fiksē niansētas fotogrāfijas ar minimālu graudainību un Full HD video. Tas darbojas kopā ar jaunāko BIONZ attēlu procesoru, kas paplašina jutību līdz plašam ISO 100 - 16 000 diapazonam, paplašinot iespējas fotografēšanai vājā apgaismojumā bez zibspuldzes. Kā visās α SLT kamerās, SteadyShot INSIDE stabilizācija samazina kameras trīcēšanu, ļaujot fotografēt “no rokas” ar līdz pat 4,0 soļiem garāku ekspozīciju, izmantojot jebkuru A-mount bajonetes objektīvu.

Jaunā Sony SLT-A37 kamera ar caurspīdīgā spoguļa tehnoloģiju būs nopērkama no jūnija par Ls 440.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko