Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Tehnoloģijas

Bite plāno ieviest savu viedtelevīziju © DIENA

Mobilo saku operators Bite 2016.gada laikā investēja 11,8 miljonus eiro infrastruktūras attīstīšanā un klientu apkalpošanā, trešdien medijiem pavēstīja uzņēmuma vadītājs Latvijā Kaspars Buls, atskaitoties par veiksmīgo 2016.gadu. Tāpat Bite padalījās ar interesantu faktu - starp senioriem populārāka lietotne, pēc uzņēmuma datiem, ir saziņas lietotne WhatsApp.

IT drošības eksperte: Cilvēku veselais saprāts kibervidē pieklibo

Lai arī no daudzām problēmām kibervidē būtu iespējams izbēgt, paļaujoties uz veselo sapratu, diemžēl, atšķirībā no realitātes, kibervidē cilvēku veselais saprāts pieklibo, šodien diskusijā "Ieskats Latvijas digitālās drošības vidē" atzina informācijas tehnoloģiju (IT) drošības incidentu novēršanas institūcijas Cert.lv vadītāja Baiba Kaškina.

Vīrietim pieprasa maksāt par intīma video nepublicēšanu sociālajos tīklos(1)

Informācijas tehnoloģiju (IT) drošības incidentu novēršanas institūcijā Cert.lv vērsies kāds vīrietis, kuram pieprasīts maksāt 500 Lielbritānijas mārciņas (579 eiro), lai sociālajos tīklos netiktu publicēts Skype video zvans, kurā viņš, sarunājoties ar kādu sievieti no Lielbritānijas, veic intīmas darbības, teikts Cert.lv pārskatā par kiberdrošības incidentiem Latvijā.

Citroen un Peugeot ražotājs nopērk Opel

Francijas autobūves kompānija Groupe PSA pirmdien paziņoja, ka iegādājas ASV autoražotāja General Motors Eiropas struktūrvienību, kurā ietilpst Opel un Vauxhall zīmoli.