Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pink Floyd šovs Brit Floyd atgriežas koncertzālē Palladium Rīga

Brit Floyd atgriežas uz skatuves 2024. gadā ar P·U·L·S·E – savu līdz šim lielāko un iespaidīgāko koncertprogrammu, kuru varēs dzirdēt arī 21. septembrī koncertzālē Palladium Rīga. Šis būs Pink Floyd leģendārās Division Bell turnejas svinības kopā ar satriecošu lāzeru un gaismas šovu

Divas ar pusi stundas garajā šovā ir iekļautas klasiskās dziesmas no Pink Floyd albumiem, tostarp Dark Side of the Moon, The Wall, Wish You Were Here, Animals, The Division Bel, Meddle u. c. 1994. gadā Division Bell Tour bija ienesīgākā Pink Floyd turneja rokmūzikas vēsturē, spēlējot to vairāk nekā 5 miljoniem cilvēku 68 pilsētās.

Uz skatuves, lai izpildītu visu šo klasisko Pink Floyd skaņdarbu notis, ir mūziķu grupa, kuru gadu gaitā klausītāji ir iemīlējuši un cienījuši visā pasaulē. Tajā piedalās ilggadējs ģitārists/vokālists un muzikālais direktors Demjens Dārlingtons, kurš ir uzstājies vairāk nekā 2500 ar Pink Floyd mūziku saistītos koncertos savas karjeras laikā. Grupā piedalās arī Īans Katels, Edo Skordo, Canadian Idol uzvarētāja Eva Avila un citi pieredzējuši mūziķi, kas pievienojušies Brit Floyd sastāvam pēdējās desmitgades laikā.

Kopš Brit Floyd atklāšanas Liverpūlē, Anglijā 2011. gadā, grupa ir spēlējusi vairāk nekā 1000 koncertu, un tā ir apbraukājusi visu pasauli, izpārdodot koncerttūres Eiropā, Ziemeļamerikā, Dienvidamerikā, Āzijā un Tuvajos Austrumos.

Brit Floyd šovs ir kļuvis par īstu fenomenu, kas tiek uzskatīts par pasaules lielāko rokmūzikas pieredzi, autentiskāko veidu kā īstiem Pink Floyd faniem izbaudīt leģendārās rokgrupas oriģinālšova burvību

Biļetes pieejamas Biļešu servisa tīklā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja