Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Koncertzālē Palladium uzstāsies itāļu mūzikas leģenda Zucchero

Viens no visu laiku izcilākajiem blūzroka pārstāvjiem, leģendārais itāļu dziedātājs Zucchero, kurš turpina valdzināt klausītājus visā pasaulē ar savu dvēselisko mūziku, svinot 40 gadus mūzikā, dodas koncertturnejā Overdose'DAmore skaistākajās vietās pasaulē un nākamā gada pavasarī, 15. aprīlī, gaidāms koncerts arī koncertzālē Palladium Rīga, informēja festivāla rīkotāji.

Zucchero ir bagātinājis mūzikas pasauli ar savu dvēselisko balsi, sirsnīgajiem dziesmu tekstiem un apņemšanos radīt mūziku, kas pārsniedz robežas un valodas. Viņa ieguldījums mūzikas industrijā ir nopelnījis viņam pelnītu vietu starp mūsu laika izcilākajiem māksliniekiem pasaulē un nākamajā gadā viņš dodas jaunā tūrē Overdose D'Amore, lai atzīmētu 40 muzikālās karjeras gadus prestižākajās vietās pasaulē, kur pieturpunkts gaidāms arī koncertzālē Palladium Rīga.

Zucchero ir viens no izcilākajiem blūzroka pārstāvjiem Itālijā un pasaulē, kurš savas karjeras laikā ir pārdevis vairāk nekā 60 miljonus albumu, tostarp 8 miljonus ieraksta Oro, Incenso & Birra kopiju un izdevis neskaitāmus izcilus albumus, kur nesenākais no tiem ir Discover (2021). Viņš ir uzstājies 5 kontinentos, 69 valstīs un 628 pilsētās, tostarp tādos unikālos galamērķos kā Omāna, Maurīcija, Taizeme, Jaunkaledonija, Armēnija un Jaunzēlande.

Savā ilgajā un izcilajā karjerā Zucchero prasmīgi orientējies blūza, gospeļa, soulmūzikas un roka lauciņos, savos priekšnesumos, iepludinot unikālo itāļu dvēseli un kaislību, nekad neatstājot skatītājus vienaldzīgus. Zucchero mūzika sniedzas tālu pāri Itālijas robežām un ir labi zināma visā pasaulē, pateicoties veiksmīgajām sadarbībām ar tādiem izciliem māksliniekiem kā Sting, Bono, Eric Clapton, Peter Gabriel, Mark Knopfler, Queen, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Ray Charles, Miles Davis un daudziem citiem. Savas karjeras laikā ieguvis divas World Music balvas, sešas IFPI Europe Platinum balvas un Grammy balvas nomināciju. Viņš ir viens no retajiem Eiropas blūza māksliniekiem, kurš joprojām gūst lielus starptautiskus panākumus.

Biļetes tirdzniecībā pieejamas no 3. oktobra plkst. 10.00 Biļešu servisa tīklā. FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedri, biļetes varēs iegādāties ātrāk iepriekšpārdošanā jau no 2. oktobra plkst. 10.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja