Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 28. oktobris
Ninona, Ņina, Antoņina, Oksana

Šodien

Viesturs Tamužs: Esmu bitkoina maksimālists

Uzņēmējs Viesturs Tamužs sarakstījis grāmatu “Bitkoins. Vienkārši” – tas ir pirmais latviešu valodā radīts skaidrojošs darbs par kriptovalūtu, kas gūst arvien lielāku popularitāti visā pasaulē. V. Tamužam ir jau gandrīz desmit gadus ilga personiskā pieredze darījumos ar bitkoiniem. Šajā sarunā viņš skaidro, kādu vērtību un nākotnes perspektīvu viņš saskatašajā un citās digitālajās valūtās.

Laumanis nodrošina Latvijai vēsturē pirmo dalību pasaules U18 čempionātā šautriņu mešanā

Latvijas talantīgais šautriņu metējs Ralfs Laumanis ļoti sekmīgi ar uzvaru un trešo vietu nostartējis Budapeštā notikušajā divu dienu pasaules reitinga turnīrā un kvalificējies pasaules čempionātam jauniešiem. Tas pēc mēneša notiks Anglijas pilsētā Leiksaidā, startējot astoņiem pasaules labākajiem šīs vecuma grupas sportistiem. Laumanis ir guvis lielu panākumu, jo kļuvis par pirmo latvieti, kurš kvalificējies pasaules čempionātam jauniešiem šautriņu mešanā, informē Latvijas Darts organizācijas pārstāvis Ivars Bācis.

Orbāns pošas uz Gruziju

Ungārijas premjerministrs Viktors Orbāns plāno apmeklēt Gruziju pirmdien un otrdien, svētdien pavēstīja Gruzijas valdība.

Maksijam NBA 45 punkti 76ers uzvarā

Tairīss Maksijs svētdien guva 45 punktus Filadelfijas "76ers" uzvarā Indianapolisā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

Sainss uzvar Mehiko Grand Prix; Verstapens pēc soda finišē sestais

"Ferrari" pilots Karloss Sainss juniors svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 20.posmā - Mehiko "Grand Prix" -, savukārt sezonas līderis Makss Verstapens pēc cīņas ar ciešāko konkurentu Lando Norisu saņēma sodu un finišēja sestais, bet viņa sāncensis - otrais.

Nedēļas pirmajā dienā palaikam spīdēs saule

Pirmdienas rītā valsts lielākajā daļā ir maz mākoņu, austrumu novados vietām vēl nedaudz īslaicīgi līst, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien Latvijā palaikam spīdēs saule, dienas gaitā mākoņu kļūs vairāk, prognozē sinoptiķi.

Kalendārs

Oktobris, 2024
P Ot Tr Ce Pt Se Sv
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10