Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 31. augusts
Aigars, Vilma

Ziņas

Otrdien vietām gaidāmas pērkona lietusgāzes

Otrdien plkst.5 gaisa temperatūra Latvijā bija no +10 grādiem Liepājas lidostā līdz +19 grādiem Ventspils ostā un Daugavgrīvā, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām. Otrdien daudzviet Latvijā īslaicīgi līs. Atsevišķās vietās, dārdot pērkonam, līs ļoti stipri, prognozē sinoptiķi.

Līdz gada beigām ir jānotiek kaut kādam lūzumam © DIENA

Vai aukstā kara atmosfērā notikusī vēsturiskā ieslodzīto apmaiņa starp Rietumiem un Krieviju varētu būt priekšvēstnesis tam, ka līdz gada beigām var notikt diplomātisks lūzums Ukrainas karā, politologu Kārli Daukštu iztaujā Agnese Margēviča.

Eksperts: Latvijas ārlietu dienestam vajadzētu izvērtēt Krievijas vēstniecības Rīgā slēgšanu spiegu darbības ierobežošanai

Pēc Rietumvalstu un Krievijas ieslodzīto apmaiņas arī Latvijas ārlietu dienestam vajadzētu izvērtēt Krievijas vēstniecības Rīgā slēgšanu spiegu darbības ierobežošanai, tādu viedokli aģentūrai LETA pauda Latvijas Ārpolitikas institūta (LĀI) pētnieks, Baltijas Aizsardzības koledžas lektors Krievijas militārās un stratēģiskajās studijās Sandis Šrāders.

Pirmdien vietām īslaicīgi līs

Agrā pirmdienas rītā daudzviet Latvijā redzamība miglā samazinājusies līdz 100-600 metriem, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien Latvijā saule mīsies ar mākoņiem un vietām īslaicīgi līs, iespējams arī pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.