Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Ziņas

Pasaules kruīza ietvaros Rīgā viesojas kuģis Serenade of the Seas

Šorīt Rīgas ostā ieradās ASV kruīzu kompānijas Royal Caribbean International kuģis Serenade of the Seas, kas Rīgu apmeklē sava 274 dienu pasaules apceļošanas kruīza ietvaros. Šis kruīza kuģis jau ir viesojies Rīgas ostā Baltijas jūras kruīzu laikā, bet šāda pasaules kruīza maršrutā tas Rīgu apmeklē pirmo reizi.

Ceturtdien galvenokārt valsts ziemeļaustrumos gaidāms pērkona negaiss

Ceturtdienas, 1.augusta, rītā mākoņi daļēji klāj Latvijas debesis un nav būtisku nokrišņu, liecina meteoroloģiskā informācija. Ceturtdien vietām Latvijā īslaicīgi līs, lielākais nokrišņu daudzums un arī lielākā pērkona negaisa varbūtība prognozēta valsts ziemeļaustrumu daļā.

Veiksmes formula – pielāgošanās ātrums

Viņaprāt, vienlaikus straujais pasūtījumu pieaugums Bolderāja Serviss produkcijai gan neraksturo tirgus atgūšanos no stagnācijas, jo tiek īstenots ar liela, jau esoša uzņēmuma ražoto mēbeļu pircēja sezonas iepirkumiem un vairāku jaunu Lielbritānijas pircēju piesaisti. "Varbūt pārsteidzoši, bet izdevās piesaistīt arī vienu jaunu klientu no Zviedrijas. To var uzskatīt par klientu aktivitāti, kas saistīta ar iepriekš izstrādātajiem jauniem mēbeļu paraugiem, kuru tapšanā 2023. gadā tika ieguldīts ļoti daudz pūļu. Protams, par to, kādus augļus tie nesīs ilgtermiņā, vēl pāragri spriest," piesardzīgs ir V. Krauklis