Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Ziņas

Mieriņa neizslēdz korekcijas valdības sagatavotajā valsts budžetā

Manevra iespējas, vērtējot valdības sagatavoto nākamā gada budžetu, nav īpaši lielas, tomēr vienmēr pastāv iespēja izdarīt kādas korekcijas un apstiprināt kādus priekšlikumus, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa (ZZS).

Oktobra vidus bijis nedaudz siltāks par normu

Oktobra otrajā dekādē vidējais nokrišņu daudzums Latvijā bija 3,5 milimetri jeb 15% no normas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

Otrdien daudzviet gaidāms lietus

Agrā otrdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir +10..+13 grādi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati. Otrdien daudzviet Latvijā, sākot ar Kurzemi, gaidāms lietus, prognozē sinoptiķi.

Burovs mērķē uz Rīgas mēra krēslu © DIENA

Par politiskajiem procesiem un to, kādēļ Rīgai un valstij kopumā tik grūti sokas ar ekonomikas sekmēšanu, laikraksta Diena galvenais redaktors Gatis Madžiņš un žurnālists Guntars Gūte sarunājas ar Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāju Oļegu Burovu.

Nedēļas pirmajā dienā vietām gaidāms neliels lietus

Pirmdienas rītā mākoņi daļēji sedz Latvijas debesis un nav nokrišņu, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien vietām Latvijas rietumu un centrālajā daļā mazliet līs, vakarpusē uzlīs daudzviet valstī, prognozē sinoptiķi.