Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
  • Avots: starpbrīdis.lv, thebest.lv
  • 2. oktobris, 2018, 16:38

Melu tvertne: Brīnumziedes, kurām pat vēzis nav pretinieks

Portāla starpbrīdis.lv viltus ziņā tiek aprakstīta brīnumziede, kas dziedēs jebkuru ādas problēmu, pat melanomu. Līdzīga ziņa publicēta portālā thebest.lv - tikai trīs sastāvdaļas novērsīs virkni veselības problēmu. Dermatologi aicina cilvēkus nenodarboties ar pašdarbību, kas stāvokli var tikai pasliktināt, bet gan vērsties pie ārsta, ja ir bažas par veselību.

Ziņas pārpublicētas saglabājot oriģinālo avota rakstību un izteiksmes veidu - netiek labota gramatika. 

Melnā Ziede - Apbrīnojams Augs, Kas Iznīcina Dzimumzīmes, Ādas Cilpiņas Un Ādas Vēzi (starpbrīdis.lv)

Visbiežākā lieta, ko cilvēki sev mēdz pārbaudīt ir tieši ādas pataloģijas, ādas vēzi un dzimumzīmes. Šī ir izplatīta problēma, ar kurām cīnās daudzi, tieši šī iemesla dēļ daudzi cilvēki meklē dažādus risinājumus ar kuriem varētu samazināt šos riskus! Jūs sev varat ietaupīt veselu kaudzi ar laiku, naudu nemaz nerunājot par stresu un raizēm, tas viss pateicoties šai melnajai ziedei!

Daudziem cilvēkiem šī recepte jau ir zināma un tā saucās kā Indijas melnā ziede, kas ir lielisks veids, lai ārstētu dzimumzīmes, ādas cilpiņas un pat ādas vēzi!

Derma Clinic valdes priekšsēdētājs un dermatologs Raimonds Karls Dienai norādīja, ka šī ziņa ir ļoti zemas kvalitātes un grūti noticēt tajā solītājam, jo sagatavota neprofesionāli. 

Ārsts pasvītroja, ka cilvēkiem, kuriem rodas aizdomas par ādas veselību, noteikti vajadzētu doties pie ārsta un nekāda gadījumā nevajadzētu nodarboties ar pašdarbību. 

Viena no galvenajām atslēgas sastāvdaļām šajā Indijas Melnajā ziedē ir asins sakne. Asins saknes auga dzimta cēlusies Kanādā. Šī ziede esot izmantota jau no senām dienām, to lietojuši priekšteči, lai ārstētu kārpas, dzimumzīmes, ādas cilpiņas un pat ādas vēzi, taču šo smēri aizstājuši pakaļdarinājumi un drīz vien īstā asins sakne palikusi novārtā. Asins sakne ir arī efektīvs veids, lai iekšēji ārstētu krūts dziedzerus, olnīcas, urīnpūsli un daudzas citas kaites.

{{banner}}

Kā uztaisīt Indijas Melno ziedi? Kas jums nepieciešams:
Dadža saknes
Pelašķi – dzeltenais doks
Kliņģerīšu ziedi
Asins sakne
“Sarasparilla”
10% Bentonīta māla
Aktīvā ogle

Jāatceras, ka katrs no sastāvdaļām ir īpaša un neaizvieotjama. Pie tam ir svarīgi atcerēties, ka Indijas Melnajai ziedei ir vairākas receptes. Šī ir viena no populārākajām, kas tiek akcentēta uz ādas cilpiņām, dzimumžīmēm un ādas vēzi.

Dr. Karls Dienai skaidroja, ka ir pilnīgi skaidrs, ka šis maisījums ne tikai nepalīdzēs, bet var arī radīt negatīvus efektus. 

Kā to visu sagatavot?

Ņemiet dadža saknes, pelašķi, dzelteno doku, kliņģerīšu ziedi, sasparillu un to visu ievietojiet nelielā burciņā vidēji aptuveni vienādās devās.  Tad pievienojiet septiņus pilienus ar asins sakni. Tālāk pievienojam bentonīta mālus un aktīvo ogli. Kārtīgi visu samaisiet un izveidojiet sev vēlamo konsekvenci. Turpiniet to darīt tik ilgi, līdz tas pārvēršas pastas konsistencē. Ja vēlaties to padarīt biezāku vai šķidrāku, Jūs jebkurā brīdī varat pievienot vairāk garšaugus, mālu, ogles vai nedaudz ūdeni.

Lietošana : 

Pēc kārtīgas samaisīšanas Jums vajadzētu veidoties melnai pastai. Tieši melnā ogle ir tā, kas šo visu pārvēršs pastā. Tālāk Jūs to varat uzziest uz vietas, kur nepieciešams izārstēt ādas vēzi vai dzimumzīmi, kā arī uz ādas cilpiņas. Šī smēre jāatstāj uz konkrētās vietas aptuveni vienu līdz divas stundas. Pēc tam vislabākais veids ieiet dušā un maigi to noskalot.

Šo ziedi varat izmantot katru dienu, galvenais ievietojiet to stikla traukā vai burkā un glabājiet ledusskapī. Tam varam pievienot arī kokosriekstu eļļu, lai tas iekļūtu dziļāk Jūsu ādas porās. Tikai atcerieties, ka šī ziede ir ļoti spēcīga un iesākumā necentieties to smērēt lielos daudzumos. Sāciet ar mazumiņu un pakāpeniski palieliniet tās daudzumu. Lai viss izdodas!

--

Brīnumziede, kas izārstē daudzas slimības (thebest.lv)


Šī ziede izārstē daudzas ādas un cita rakstura slimības: fibromas, mastopātiju, mastītu, gangrēnu, čūlas (arī trofiskas), apdegumus, psoriāzi, abscesi, locītavu sāpes, hronisku sinusītu, gļotādas iekaisumus, rīkles iekaisumu, ekzēmu, olnīcu cistas, sausu ādu un citas. 

Līdzīgi kā jau apskatītajā ziņā - tiek piedāvāta brīnumziede, kas šķietami var izārstēt ļoti smagas saslimšanas

Ziedes pagatavošanai nepieciešams:

Sērkociņu kastītes lielumā bišu vasks ( nopērkams biškopības veikalā )

1 glāze augu eļla

1 vārīts olas dzeltenums

Emaljas bļodā ielej glāzi augu eļļas, iemet tajā vaska gabalu, kas atbilst sērkociņa kastītes izmēram. Uz nelielas uguns karsē, lai vasks izkūst. Vārītai olai izņem dzeltenumu, sasmalcina ar dakšiņu uz apakštases, un ar pirkstiem pamazām iemet bļodā, kur kausētais vasks.

Ziņā nav minēts avots, nav sniegti medicīnas profesionāļu vai pētnieku skaidrojumi par to, kādi varētu būt šādas ziedes pozitīvie efekti

(Bļodā eļļa uzkarsējas tā, ka dzirdēsiet kā paukšķus).

Piemetiet dzeltenumu tajā brīdī, bet ne visu uzreiz, bet pakāpeniski. Tas var putot, sekot līdzi ,lai nepāriet pāri bļodas malām. Kādu laiku noņemiet no uguns, ļaujiet tam nomierināties, turpiniet maisīt. Un tā trīs reizes.

Viss – ziede ir gatava!

Stikla tvertnē gatavo ziedi uzglabā ledusskapī līdz desmit mēnešiem. Ziede ir tiešām ļoti efektīva un palīdzējusi tikt galā ar šādām slimībām. Vidusauss akūtu iekaisumu ārstē- vilnas lupatiņu piesūcinot ar ziedi un ieliekot ausī vienlaicīgi arī smērējot aiz auss ziedi. Haimorīta ārstēšanai izkausē ēdamkarotē ziedi, ievelk pipetītē un pilina degunā 2 reizes dienā.

Kakla sāpēm smērēt ziedi uz kakla zonas ik pa stundai. Bronhiem, sāpēm kuņģī, zarnās,furunkuļiem,mieža graudiem-pus tējkarote trīs reizes dienā iekšķigi lieto pirms ēšanas. Mastītam krūtīs- uz salvetes uzklāj ziedi,pieliek krūtij,uzliek virsū celofānu. Maina ik pēc 2 stundām. Olnīcu cistām, piedēkļa iekaisumam -vagīnā ievieto piesūcinātu tamponu ar ziedi maina no rīta un vakarā. Apdegumi, tūska, sāpes locītavās, zobu sāpes, rētas, – smērē ziedi. Trofiskās čūlas, gangrēna, psoriāze, ādas izsitumi, nieze, ekzēma, sausu ādu, plaisām un lūpām, plaisas papēžos un citas ādas slimības – lieto ziedi, liek apsmērētu salveti pie slimības skartās vietas, maina ik pēc 2 stundām.

P.s Ja ilgi jau esiet cīnījušies ar veselības uzlabošanu, dzēruši zāles un darīts viss nepieciešamais un ja vēl tad neuzlabojas veselības stāvoklis, tad jāizskata enerģētiskā līmenī vai kāds jums nav atsūtījis ,,dāvanu,, un uzlikts bloks-maģija uz veselību.Tad tas ir jālikvidē un tad varēsiet atgūt spēkus, veselību,dzīvesprieku.

Ziņā tiek pieminētas ezotēriskas tēmas kā cēlonis smagām veselības problēmām. 

 


Redakcijas komentārs

Raivis Vilūns, Diena.lv žurnālists

Šīs ziņa piedāvā brīnumzāļu risinājumu. Mērķis ir ievilināt lasītāju vietnē, lai tas tur pavadītu vairāk laiku, atvērtu citus rakstus un tādējādi dotu peļņu viltus ziņu vietnei. Viens raksts piedāvā brīnumzāļu risinājumu ļoti bīstamai slimībai - ādas vēzim, bet otrā rakstā aprakstīta virkne veselības problēmu, kurus izārstēs ziede, bet, ja nepalīdz, tad cilvēkam ir uzlikts lāsts.

Veselības centrs 4 vasaras sākumā informēja, ka Latvijā vidēji katrs trīspadsmitais cilvēks cieš no ādas vēža. "Labākā ādas vēža ārstēšana ir tā savlaicīga diagnostika. Ādas vēzis ir vienīgā ādas vēža forma, kas ir vizuāli diagnosticējama un veiksmīgi pilnībā izārstējama agrīnās stadijās. Taču, ja pie ārsta vēršas novēloti, ja slimību nekonstatē un neārstē laikus, rezultāts nav prognozējams," aģentūra LETA citēja ārstniecības iestādes dermatoloģes Linda Kapteines–Veitas teikto.

Ņemot vērā speciālistu minēto, jānorāda, ka šīs ziņa ir cinisks veids, kas, iespējams, var daļai ziņas lasītāju censties veikt ārstniecību pašdarbības ceļā, tādējādi novēlojot vēršanos pie ārsta, kas savukārt rada risku, ka slimību būs grūtāk ārstēt.


Ziņo par meliem

Informē mūs par ziņām, kuras tev šķiet nepatiesas - mēs noskaidrosim, kā ir patiesībā!

Jaunākie meli