Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

10 idejas jaunam dzīvokļa dizainam

Ja jūs nesen esat pārcēlušies uz jaunu dzīvokli vai vienkārši vēlaties atsvaidzināt esošo interjeru, idejas jaunam dzīvokļa dizainam var sniegt jūsu telpām jaunu dzīvotspēju un personīgumu. Lai jums palīdzētu, mēs esam sagatavojuši 10 aizraujošas idejas, kas palīdzēs uzlabot jūsu dzīvokļa dizainu.

1.Krāsu izvēle

Plānojot dzīvokļa remontu, izmēģiniet jaunas krāsu kombinācijas sienām un interjera priekšmetiem. Daudzkrāsaini akcenti radīs telpā jaunas sajūtas un padarīs to interesantāku. Ja vēlaties uzzināt vairāk par ieteikumiem dzīvokļa remontam, lasi Vivus.lv bloga rakstu: Ieteikumi kas jāņem vērā plānojot dzīvokļa remontu.

2.Dabas risinājumi

Nebaidieties iekļaut telpaugus savā dzīvokļa interjerā. Augi, koka detaļas un dabīgā apgaismojuma risinājumi var radīt mājīgumu un ienest telpā dzīvīgumu. Ņemot vērā telpas īpatnības, interjera pilnveidošanas nolūkos, telpās var izvietot arī mākslīgos augus, piemēram, vannas istabā, kur īstie augi nespēs augt.

3.Saglabājiet minimālismu

Izmantojiet minimālistisku dizainu, lai radītu vienkāršu un funkcionālu telpu. Skaidras līnijas un minimāls dekors var veidot mūsdienīgu un tīru izskatu. Svarīgi piebilst, ka telpās, kurās būs minimālisms un mazāk dažādu dizaina priekšmetu, būs vieglāk veikt uzkopšanas darbus.

4.Industriālais stils

Atkarībā no jūsu vēlmēm, mājokli var iekārtot arī industriālā dizainā, izmantojot metāla un dažādus rūpnieciskus elementus. Tas radīs industriālu un modernu sajūtu jūsu dzīvoklī.

5.Gleznas un fotogrāfijas

Iekļaujiet savā interjerā gleznas un foto rāmīšus ar atmiņām no kopīgiem brīžiem ar ģimeni un draugiem. Tas piešķirs telpai mājīgumu.

6.Mājokļa smarža

Mājīgumu veido ne tikai priekšmeti un apgaismojums, bet arī smarža. Noteikti ir vērts izvēlēties kādu no smaržu aromātiem, kas piepildīs mājokli ar patīkamu smaržu.

7.Spoguļu izmantošana

Ja jums ir neliela izmēra dzīvoklis, neaizmirstiet iekļaut tajā elementus, kas vizuāli paplašinās telpu, piemēram, spoguļus. Spoguļus iespējams iekļaut telpā gan kā praktiskus elementus, piemēram, priekšnamā vai vannas istabā, gan kā dizaina elementus, piemēram, virs kamīna vai blakus dīvānam.

8.Ceļojumu elementi

Ja esat azartiski ceļotāji, izmēģiniet savā interjerā eksotiskas detaļas un aksesuārus no dažādām pasaules kultūrām. Tas var piešķirt jūsu telpai pasaules ceļotāja noskaņu, kā arī padarīs telpu interesantāku un krāsaināku.

9.Mākslīgais apgaismojums

Noteikti pievērsiet uzmanību telpas apgaismojumam. Svarīgi, lai apgaismojums būtu ne tikai piemeklēts katrai telpai pēc tās funkcionalitātes, bet arī, lai tas kalpotu kā dizaina elements tavā dzīvoklī.

10.Personīgie priekšmeti

Iekļaujiet savā dzīvoklī personīgus priekšmetus, kas raksturo tieši jūs. Tās var būt fotogrāfijas pie sienām, suvenīri no jūsu neaizmirstamākajiem ceļojumiem vai vienkārši īpaši priekšmeti, kas veidos mājīguma sajūtu.

Nekad nav par vēlu sākt domāt par dzīvokļa dizainu. Ņemot vērā šīs idejas, jūs spēsiet radīt telpu, kas atspoguļo jūsu individuālo stilu un atbilst jūsu vajadzībām.

Atceries, ka arī rūpīgi plānojot savu budžetu var būt situācijas, kad jaunu dzīvokļa interjera ideju realizācijai nepieciešami papildu līdzekļi. Tamdēļ atgādinām, plānojiet savu budžetu un veidojiet iekrājumus, un atcerieties – patēriņa kredīts var būt risinājums tikai ārkārtas situācijā!

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti