Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

4 ieteikumi, kā izvēlēties ziemas riepas

Straujiem soļiem tuvojas ziemas sezona, kas nozīmē, ka autovadītāji sāk domāt par sava spēkrata sagatavošanu drošai braukšanai ziemai raksturīgajos laikapstākļos. Viens no būtiskākajiem uzdevumiem ir ziemas riepu montāža. Ziemas riepu izvēle šobrīd ir plaša. Lai izvēlētos piemērotākās, jāņem vērā vairāki svarīgi faktori. Kādi? Par to vairāk raksta turpinājumā.

Prasībām atbilstošs riepu izmērs

Viens no faktoriem, kas jāņem vērā, ir riepu izmērs. Ieskatieties auto īpašnieka rokasgrāmatā vai prasiet padomu speciālistam, lai zinātu, kāda izmēra riepas nepieciešamas Jūsu automašīnai.

Braukšanas apstākļi

Nozīme ir arī braukšanas apstākļiem. Piemēram, ja lielākoties braucat pa labi tīrītiem ceļiem, varat izvēlēties Eiropas tipa ziemas riepas (https://mmkriepas.lv/riepas/ziemas-riepas/), savukārt uz sniegotas ceļa virsmas labāku veiktspēju parādīs Skandināvu tipa riepas. Ja daudz sanāk braukt pa slikti uzturētiem lauku ceļiem, labs risinājums var būt radžotas riepas. Pirms tam gan svarīgi iepazīties ar ierobežojumiem attiecībā uz šādu riepu izmantošanas periodu un teritorijām.

Budžets

Būtisks kritērijs bez šaubām ir arī budžets. Dažkārt ekonomijas nolūkos autovadītāji mēdz apsvērt lietotu riepu iegādi, taču no drošības aspekta tas nav gudrākais lēmums. Pat ja mazlietotas riepas izskatās labā vizuālā un tehniskā stāvoklī, iegādājoties tās, nav garantijas, ka tās uzglabātas un izmantotas atbilstoši prasībām. Lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem, dodiet priekšroku jaunām riepām.

Labs riepu serviss piedāvā riepas dažādās cenu kategorijās, dodot iespēju katram autovadītājam izdarīt drošu, iespējām atbilstošu izvēli. Lai ietaupītu, vērts arī sekot informācijai par īpašajiem piedāvājumiem un akcijām, kas ļauj iegādāties kvalitatīvas riepas par zemāku cenu.

Riepu iegādes vieta

Lai arī riepas pieejamas dažādās tirdzniecības vietās, drošākā vieta to iegādei ir uzticams riepu serviss.

Ja meklējat labas riepas savam auto, apskatiet MMK Riepas piedāvājumu. MMK riepas ir rūpīgi izvēlētas, lai klientiem nodrošinātu tikai labākos un ilgtspējīgākos risinājumus. Pieredzējušie riepu servisa darbinieki konsultēs un ieteiks labākos risinājumus, lai braukšana ar auto ziemas apstākļos būtu droša un komfortabla. Pieejama arī riepu montāža, balansēšana un citi pakalpojumi. Uzziniet vairāk www.mmkriepas.lv.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti