Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

5 augstas kvalitātes gultas priekšrocības

Gultas ir viena no svarīgākajām guļamistabas mēbelēm. Pareizi izvēlētas gultas ne tikai veido unikālu akcentu jebkura stila guļamistabā, bet arī ļauj jums labi izgulēties un lieliski atpūsties. Šā iemesla dēļ ir noderīgi zināt, kā izvēlēties guļamistabas mēbeles, kas atbilst jūsu individuālajām vajadzībām. NMF HOME eksperti ir apzinājuši 5 priekšrocības, kuru dēļ ir vērts ieguldīt līdzekļus augstas kvalitātes gultās.

1. Kvalitatīva divguļamā gulta 160x200 un citas gultas – izturīgas un ilgmūžīgas

Augstas kvalitātes, uzticama divguļamā gulta 160x200 un citas pazīstama ražotāja vai mazumtirgotāja gultas ir izturīgas un kalpo daudz ilgāk nekā sliktas kvalitātes gultas. Turklāt vairums mēbeļu ražotāju gultām piedāvā pat vairāku gadu garantiju. Piemēram, NMF HOME piedāvā 2 gadu garantiju Lietuvā ražotām gultām.

Ieguldījums kvalitatīvās 160x200 divguļamās gultās un citās gultās, kuras atzinīgi novērtējuši daudzi pircēji, ir lietderīgs vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, augstas kvalitātes gultas lēnāk nolietojas, ir funkcionālākas un laika gaitā nezaudē savu komfortu. Šī iemesla dēļ atšķirībā no nekvalitatīvām gultām tās nav jānomaina jau pēc dažiem gadiem: tas ļauj ietaupīt naudu neparedzētiem izdevumiem.

2. Kvalitatīva divguļamā gulta 180x200 un citas gultas – ērtas un mierīgas atpūtas garantija.

Augstas kvalitātes divguļamā gulta 180x200 un citas gultas - ērtas un ergonomiskas. Pareiza augstas kvalitātes divguļamās gultas 180x200 un citu gultu izvēle var palīdzēt jums izvairīties no dažādām veselības problēmām, piemēram, muguras, kakla un citām sāpēm. Turklāt augstas kvalitātes gultas nodrošina atbalstu mugurkaulam un palīdz saglabāt to pareizā stāvoklī visas nakts garumā. Tāpēc, iegādājoties ērtu un kvalitatīvu gultu, jūs pamostosieties ar lielisku sajūtu.

3. Augstas kvalitātes gulta ar matraci, kas piegādāts ar matrača pārvalku

Kvalitatīvu gultu ar dažādu ražotāju vai pārdevēju matraci var aprīkot ar matrača pārvalku, kas nodrošina vēl lielāku komfortu miega laikā. Matrača pārvalki ir plāni un viegli matrači, ko var uzklāt uz parastā gultas matrača. Kvalitatīvi matraču pārvalki ne tikai nodrošina komfortu miega laikā, bet arī uzticamu matrača aizsardzību un pagarina matrača kalpošanas laiku.

NMF HOME interneta veikals www.nmfhome.lv piedāvā kvalitatīvas gultas ar Lietuvā ražotiem matračiem un matraču pārvalkiem. Funkcionālajiem un ļoti praktiskajiem matračiem ir no augstas kvalitātes auduma izgatavoti pārvalki, kurus vajadzības gadījumā var noņemt un izmazgāt (30 °C temperatūrā). Matraču pārvalki ir mīksti un patīkami pieskārienam.

4. Kvalitatīva divguļamā gulta ar gultas kastēm – praktiska un funkcionāla

Augstas kvalitātes divguļamā gulta ar gultas veļas kastēm ir ne tikai stilīga un ērta, bet arī praktiska un funkcionāla. Piemēram, NMF HOME saviem klientiem piedāvā OSLO, DALLAS, TOBAGO u. c. gultu komplektus ar praktisku un ietilpīgu gultas kastes lādi gultasveļas un dažādu priekšmetu glabāšanai.

5. Gulta ar gultas kastēm un citām gultām – ekskluzīvs dizains

Augstas kvalitātes izstrādājumi bieži vien tiek asociēti ar unikalitāti un greznību, un augstas kvalitātes gulta ar gultas veļas kastēm un citas gultas nav izņēmums. Augstas kvalitātes gulta ar savdabīgu izskatu, kas gaumīgi pieskaņota guļamistabas interjeram, ne tikai piešķir telpai eleganci, bet arī rada patiesi mājīgu atmosfēru tās iemītniekiem. 

NMF HOME, augstas kvalitātes mēbeļu ražotājs Lietuvā, saviem klientiem piedāvā plašu un pastāvīgi atjauninātu unikālu skandināvu dizaina gultu ar matraci un gultu ar matraci un gultasveļu izvēli, ko var viegli pielāgot jebkura stila guļamistabas interjeram.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

4 biežāk pieļautās kļūdas, rakstot CV

Laba un kvalitatīva CV izveidošana aizņem laiku - procesa laikā ir tik daudz nianšu pie kā jāpiedomā. Iepazīstieties ar četrām biežāk pieļautajām kļūdām, rakstot CV un paturiet tās prātā, lai nākamrei...

Saules paneļi: Kas jāzina pirms iegādes?

Saules paneļi ir šobrīd populārs risinājums, kas ļauj gan samazināt ar elektroenerģiju saistītās izmaksas, gan rūpēties par vidi. Taču, lai saules paneļu sistēmas uzstādīšanā ieguldītais patiešā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti