Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +1 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

6 ieteikumi vienkāršākai dāvanas izvēlei

Lai arī dzīvojam laikā, kad veikali ir pārpildīti ar dažādiem piedāvājumiem, tomēr dažkārt, ja jādodas ciemos, atrast piemērotu dāvanu nav nemaz tik vienkāršs uzdevums. Īpaši, ja ir vēlme pārsteigt ar kaut ko oriģinālu, vienlaikus iekļaujoties arī saprātīgā budžetā. Turpinājumā daži noderīgi ieteikumi, kas palīdzēs izvēlēties gaviļniekam piemērotu dāvanu.

Dāvanu idejas internetā

Lai ietaupītu laiku, dažādas oriģinālas dāvanas iespējams atrast un iegādāties internetā. To var darīt jebkurā sev ērtā brīdī, īsā laikā aplūkojot ļoti plašu dāvanu klāstu. Pieejamas gan smieklīgas, gan arī nopietnāka rakstura dāvanas dažādām gaumēm un iespējām. Pasūtot dāvanu internetā, uzmanība jāpievērš tā piegādes laikam un izmaksām. Īpaši svarīgi tas ir, ja dāvana nepieciešama jau pavisam drīz. Tātad – ja dāvanu vēlies iegādāties tiešsaistē, vislabāk to darīt savlaicīgi. 

Klasiska vērtība – dāvanu kartes

Dāvanu kartes ir universāls risinājums – to var izmantot dažādos dzīves gadījumos. Šāda dāvanas izvēle ir veiksmīga opcija, jo tās saņēmējs pats varēs izvēlēties to, kas viņu saista visvairāk. Dāvanu kartes piedāvā teju visas tirdzniecības vietas, tostarp arī kafejnīcas un restorāni, kā arī dažādas skaistumkopšanas un izklaides iestādes. Iespējas ir plašas – atliek tikai izvērtēt, kurš piedāvājums dāvanas saņēmējam varētu šķist vissaistošākais. 

Mūsdienās arvien populārākas kļūst arī piedzīvojumu dāvanu kartes, kas nozīmē, ka saņēmējs noteiktās summas ietvaros var izvēlēties sev tīkamo aktivitāti- SPA apmeklējumu, lidojumu ar gaisa balonu vai romantiskas vakariņas izsmalcinātā restorānā. Saņemot šādu dāvanu, neaizmirstamas emocijas garantētas!

Galda spēles aizraujošiem brīžiem

Cilvēkam, kurš labprāt uzņem viesus un rīko ballītes, noderīga dāvana var būt kāda interesanta galda spēle. Tāpat galda spēles var dāvināt pārim vai visai ģimenei kopā. Galda spēles pieejamas plašā izvēlē, turklāt to klāsts nemitīgi tiek papildināts. Kas vēl lieliskāk – galda spēles piemērotas dažāda vecuma cilvēkiem ar visdažādākajām interesēm! Protams, vislabāk, ja ir zināms, kāda veida spēles jau ir gaviļnieka īpašumā, lai nenopirktu kaut ko dubultā. 

Gaviļnieka vēlmju piepildījums

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā nekļūdīties dāvanas izvēlē, ir noskaidrot gaviļnieka vēlmes. Protams, tādā gadījumā zudīs pārsteiguma moments, tomēr varēsiet pasniegt kaut ko tādu, kas patiešām noderēs. Ja nav vēlmes pajautāt tiešā veidā, var rūpīgāk ieklausīties cilvēkā un mēģināt izdarīt secinājumus par viņa vēlmēm un vajadzībām. Ar šādu informāciju dāvanu izvēlēties noteikti būs daudz vienkāršāk. 

Īpaši pārsteigumi

Ja nu nav vēlmes dāvināt materiālas lietas, dāvanu var radīt paša spēkiem.  Un tai nav obligāti jābūt lietai (lai gan arī tas būtu pietiekami oriģināli) – uzdāvināt iespējams arī kopīgu kafejnīcas apmeklējumu vai ekskursiju, pārsteiguma ballīti vai kādu citu piedzīvojumu, ko gaviļnieks noteikti atcerēsies vēl ļoti ilgi. 

Īstās vietas dāvanas meklējumiem

Lai arī lielveikali mūsdienās var lepoties ar plašu piedāvājumu klāstu, tomēr, ja ir vēlme pēc patiešām interesantas dāvanas, tā diez vai būs īstā vieta, kur to meklēt. Vislabāk aplūkot specializētos dāvanu veikalus – gan klātienē, gan arī internetā. Ja dāvanu meklē tiešsaistē, ir vērts aplūkot arī lielākos interneta veikalus, kur pieejams daudzveidīgs preču klāsts. Daļā no tiem ir arī speciāla dāvanu sadaļa, kas ļaus vēl vieglāk un ātrāk izvēlēties to, kas nepieciešams. 

Sarūpēt dāvanu, kas saņēmējam sniegs patiesu prieku, var šķist grūti, taču tas nav neiespējami – vajag tikai nedaudz izdomas un laika! 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti