Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

7. un 8. decembrī uz Ziemassvētku iepirkšanos aicina Lielais Rīgas Ziemassvētku gadatirgus

7. un 8. decembrī Ķīpsalas izstāžu centrs Rīgas iedzīvotājus un viesus aicina uz īpašu pasākumu – šeit norisināsies Lielais Rīgas Ziemassvētku gadatirgus. Ķīpsalas izstāžu centrs, kas uz divām dienām pārtaps par Ziemassvētku pilsētiņu zem jumta, pulcēs vairāk nekā 350 tirgotāju no Latvijas, Lietuvas un kaimiņvalstīm. Tik daudz ražotāju zem viena jumta Ziemassvētku gadatirgū – īpašs gadījums. No idejām svētku galdam līdz dāvanām – iespaidīgs skaits ražotāju piedāvās visdažādākos izstrādājumus gada lielākajiem svētkiem.

 

Lielākais Ziemassvētku gadatirgus zem viena jumta

Lielais Rīgas Ziemassvētku gadatirgus – lielākais svētku gadatirgus, kas Latvijas galvaspilsētā tiek organizēts jau otro gadu pēc kārtas. Šogad tas apmeklētājus priecēs pat divas dienas – 7. un 8. decembrī! Abas dienas gadatirgus darbosies no plkst. 10.00 līdz 17.00 Ieeja gadatirgū visiem apmeklētājiem būs bez maksas.

No gardiem ēdieniem līdz oriģinālām dāvanām

Ziemassvētku pilsētiņā, kas iekārtosies zem jumta, būs iespējams iegādāties, sākot no tradicionālajiem konditorejas izstrādājumiem  līdz tekstilizstrādājumiem. Apmeklētājus sagaidīs: pārtikas produkti un dzērieni, apģērbi un tekstilizstrādājumi, roku darba izstrādājumi, interjera priekšmeti  un svētku atribūti , bērnu preču stūrītis, tautas mākslas meistaru izstrādājumi, kā arī izklaides.

Tos, kuri interesējas par ēdieniem, vilinās dažādi mājas gardumi svētku galdam: gaļas un zivju produkcija, mājas kūkas un kliņģeri, medus rauši, konfektes, cepumi, nogatavinātie sieri, medus izstrādājumi. Savukārt, izslāpušie varēs atveldzēties ar kvasu, kafiju vai citiem dzērieniem.

Dāvanu meklētājus priecēs vīraki, sveces, mājas aromāti, ziepes, aromātiskās eļļas, pirts tekstilizstrādājumi, roku darba vilnas čības, filca izstrādājumi, rotaļlietas, grāmatas, apsveikuma kartītes, pidžamas. Gadatirgū tiks pārdoti arī svētku atribūti: dekorācijas, zeķes ar uzrakstiem, dekoratīvie spilveni, kalendāri, pierakstu blociņi un klades – tas viss palīdzēs piepildīt mīļoto cilvēku vēlmju sarakstus. Šī ir tikai daļa no idejām, ko piedāvās Lielais Rīgas Ziemassvētku gadatirgus. Sākot no mājas interjera priekšmetiem līdz dizaineru radītām ziemas apģērbu kolekcijām – idejas svētkiem atradīs ikviens apmeklētājs. 7. un 8. decembrī Ķīpsalas izstāžu centrs pārtaps par īstu Ziemassvētku pilsētiņu zem jumta.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Kapu pieminekļi mirušo piemiņai un godināšanai

Cilvēks dzīvo tik ilgi, cik ilgi saglabājam viņu savās atmiņās. Rūpējoties par aizgājēja piemiņu, kapavietā vēlams uzstādīt kapu apmali vai kapu pieminekli. Tas ļaus nekļūdīgi atrast mirušā kapu n...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti