Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 9. septembris
Telma, Bruno

Atklāj Bitus Latvia - meistari koka apstrādē no Latvijas līdz Zviedrijai

Bitus Latvia, kokapstrādes uzņēmums ar dziļām saknēm Latvijas mežos, ir gadu gaitā attīstījies un kļuvis par nozares līderi gan vietējā, gan starptautiskā līmenī. Mūsu ceļš aizsākās 1993. gadā ar nosaukumu BYKO-LAT SIA, un kopš tā laika mēs esam nemitīgi pilnveidojuši savus produktus un pakalpojumus, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un ilgtspējību. Šodien Bitus Latvia ir daļa no Bergs Group, kas paplašina mūsu darbības horizontus no Latvijas līdz Zviedrijai un vēl tālāk.

Kvalitatīvi koka izstrādājumi dažādām vajadzībām

Mēs piedāvājam plaša klāsta koka izstrādājumus, kas atbilst visdažādākajām vajadzībām. No augstas kvalitātes koka logiem un durvīm līdz koka paneļu un moduļu mājām, “Bitus Latvia - kokmateriāli un ne tikai!” nodrošina risinājumus, kas apmierina gan privātmāju īpašniekus, gan lielus būvniecības projektus. Mūsu ražotnēs Valmierā un Cēsīs tiek veidoti produkti, kas ir pazīstami ar savu izturību un estētisko pievilcību, padarot tos par ideālu izvēli gan iekšējiem, gan ārējiem projektiem.

Modernās ražošanas tehnoloģijas un ilgtspējība

Bitus Latvia vienmēr ir bijis pionieris jaunāko tehnoloģiju un ilgtspējīgu metožu ieviešanā. Mūsu ražotnes ir aprīkotas ar modernām iekārtām, kas nodrošina efektīvu un videi draudzīgu koka apstrādi. Valmieras ražotnē veicam zāģmateriālu pārstrādi un pēcapstrādi, savukārt Cēsu ražotnē koncentrējamies uz koksnes produkciju dārza un ainavu labiekārtošanai, kā arī augstas kvalitātes kokskaidu granulu ražošanu. Mēs ticam, ka ilgtspējīga domāšana ir nākotnes ceļš, tāpēc aktīvi strādājam, lai samazinātu savu ekoloģisko nospiedumu.

No Latvijas mežiem līdz Zviedrijas tirgum

Bitus Latvia veiksmīgā darbība ir ļāvusi mums paplašināt savu klātbūtni ārpus Latvijas robežām. Mūsu pievienošanās Bergs Group 2018. gadā pavēra durvis uz plašāku tirgu, nodrošinot mūsu produktiem piekļuvi Skandināvijas, Baltijas valstu, Polijas un Apvienotās Karalistes tirgiem.

Bitus Latvia lepojas ar savu bagāto vēsturi un izcilo reputāciju kokapstrādes nozarē. Mēs turpinām strādāt, lai attīstītu jaunus produktus un risinājumus, kas palīdz mūsu klientiem pieņemt gudrus un ilgtspējīgus lēmumus labākai dzīvei. Aicinām jūs iepazīties ar mūsu piedāvājumu un kļūt par daļu no mūsu stāsta – stāsta par kvalitāti, inovācijām un ilgtspējību koka apstrādē.

Nepalaidiet garām iespēju uzlabot savu dzīves telpu ar Bitus Latvia augstākās kvalitātes koka izstrādājumiem! Apmeklējiet mūsu mājaslapu bitus.com, lai uzzinātu vairāk un sazinātos ar mūsu speciālistiem.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Ziemas riepas ar radzēm: nozares speciālista viedoklis

Internetā un arī citviet iespējams dzirdēt dažādus viedokļus par radžotām ziemas riepām, taču patiesība, kā vienmēr, ir kaut kur pa vidu – šo riepu izvēle ir atkarīga no autovadītāja ikdien...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti