Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Bezkompromisa izpārdošana Rīgā

Ievērojamas cenu atlaides rokām darināto orientālo paklāju pēdējās tiešās pārdošanas dienās gala patērētājiem Rīgā, Daugavas namā, Ganību dambī 24D.

No Hamburgas brīvostas piegādāto plašo krājumu ar izmeklētiem paklājiem sensacionālā pārdošana ieiet izšķirošajā finiša taisnē: tā kā drīzumā paredzēts izpārdošanas noslēgums, augsta līmeņa mājokļu interjera pazinējiem vēl tikai dažas dienas ir izdevība veikt gada pirkumu Rīgā, Daugavas namā (Ganību dambis 24D, Ziemeļu rajons, tālrunis 67 38 38 08).
Uzņēmuma "Bayerische Verwertung" piedāvātajā sortimentā vēl arvien ietilpst īsti, rokām darināti paklāji no visām provincēm, visos iespējamos izmēros, ar visdažādākajiem rakstiem un dažādās cenu kategorijās. Tie ir gan izturīgi augstas kvalitātes paklāji, kā, piemēram, Bidjar, gan zīda meistardarbi no Kašmīras vai Gomas, gan mūsdienīgi eksemplāri (piemēram, Farahan), gan mūžam klasiski paklāji (Tabriz, Nain, Moud, Isfahan, Keschan u.c.), gan moderni Loribaft darinājumi jaunu cilvēku mājokļiem, gan vērtīgi antīkie retumi kolekcionāriem, piemēram, seni Kazak paklāji. Lai pietiekamā apmērā nodrošinātu lieltirgotāju likviditāti, vēl atlikušajā laikā vietējiem iedzīvotājiem visus eksponātus būs iespēja iegādāties par aktuālajām vairumtirdzniecības cenām, kas lielākoties ir uz pusi zemākas par mazumtirdzniecības cenām! "Lai maksimāli palielinātu preču apgrozījumu pēdējās dienās, atsevišķus unikālos eksemplārus konsultanti klientiem varēs piedāvāt ar vēl lielākām cenu atlaidēm" stāsta Afkhami Nassers, kurš Rīgā pieaicināts kā rokām darinātu paklāju eksperts. "Turklāt paklājiem, kuri tiek pārdoti šeit Rīgā, vairs nav jāpiemēro transporta izmaksas…"
Lai visiem interesentiem vēlreiz dotu iespēju iegādāties skaistākos darinājumus no neizmērojami plašās kolekcijas, telpas Daugavas namā Rīgā (Ganību dambī 24D, Ziemeļu rajonā, klientu autostāvvietas tieši pie ēkas, tālrunis 67 38 38 08) būs atvērtas sestdien, 21. septembrī no plkst. 10.00 līdz 18.00, svētdien, 22. septembrī no plkst. 11.00 līdz 18.00 un pirmdien, 23. septembrī no plkst.10.00 līdz 18.00; par citiem iespējamiem pārdošanas laikiem tiks savlaicīgi ziņots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti