Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Darba apģērbu veikalā Marpro izpārdošana

Kvalitatīvs darba apģērbs nodrošina līdzsvaru starp drošību, komfortu, funkcionalitāti un stilu. Arī kvalitātei un nodilumizturībai ir jābūt augstākai kā apģērbam, ko valkājam ikdienā vai strādājot birojā.

Darbs būvniecībā, mežistrādē, lauksaimniecībā, ceļu būvē, metināšanā, rūpniecībā un ražošanā ir saistīts ar specifiskām prasībām un apģērba izvēlei ir jāatbilst veicamajiem pienākumiem. Darba bikses, darba jakas, t.sk. softshell darba jakas, kombinezoni, cimdi, krekli un darba apavi – svarīgi padomāt par katru sīkumu. Tas sevišķi būtiski ir ziemā, kad temperatūra noslīd zem nulles un strādājot paaugstinātas bīstamības apstākļos.

Darba apģērbu veikals Marpro piedāvā visu vajadzīgo, lai darbs ritētu no rokas komfortablā, ērtā, siltā un praktiskā apģērbā. Šobrīd izpārdošanā piedāvājam atlaides (atsevišķiem modeļiem un izmēriem) kombinezoniem, darba biksēm, jakām un apaviem. Atlaides var tikt piemērotas arī pasūtot preces vairumā. Vairumā gadījumu šādu iespēju izmanto uzņēmumi, taču neviens neliedz pasūtīt drēbes vairumā arī privātpersonām.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par atlaižu saņemšanas nosacījumiem, sazinieties ar uzņēmuma konsultantiem, rakstot uz [email protected], [email protected] vai zvaniet pa tālr. 23276342.

Mūsu katalogā kopumā ir pieejami vairāk kā 10 tūkstoši apģērbu modeļu no dažādiem ražotājiem. Ne visi ir redzami Marpro internetveikalā. Ja neatrodat meklēto, sazinieties ar mums un noteikti atradīsim piemērotu risinājumu.

Darba apģērbi ar pievienoto vērtību (apdruku)

Uzņēmumi visā pasaulē iegulda lielus līdzekļus, lai palielinātu savu atpazīstamību. Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā to izdarīt ir pasūtīt darba apģērbus ar sava uzņēmuma logo izšūšanu vai apdruku. Papildus logo uz darba jakas vai biksēm var izvietot arī uzņēmuma moto vai jebkuru citu būtisku informāciju.

Apģērbu apdruka - https://www.marpro.lv/pages/apdruka-un-izsusana var tikt izvietota uz jebkura veida apģērba (vestes, džemperi, virsjakas, cepures, krekli, ziemas jakas, hūdiji). Mūsu profesionālās iekārtas ļauj apģērbu gan apdrukāt, gan izšūt.

Ja iepriekš neesat pasūtījuši apģērba apdrukas pakalpojumus, sagatavosim vektorgrafikas failu un apdrukas maketu. No jums nepieciešams logo vai attēls, ko vēlaties uzšūt vai uzdrukāt uz izvēlētajiem drēbju modeļiem. Mēs izmantojam izmantojot augstas kvalitātes materiālus un tehniku. Tas nodrošina, ka apdrukātais darba apģērbs izskatās labi arī  pēc vairākkārtējas lietošanas un mazgāšanas.

T-kreklu apdruka - https://www.marpro.lv/collections/promo-t-krekli ir viens no visiecienītākajiem apdrukas pakalpojumu veidiem. To izmanto ne tikai uzņēmumi, bet ļoti bieži arī privātpersonas, kas vēlas izcelt savu individualitāti, stilu vai vienkārši vēlas izgatavot skaistas un atmiņā paliekošas dāvanas.

Uz T krekla varam uzdrukāt logo, fotogrāfiju, attēlu, tekstu, jokus. Visu, ko jūs varētu uzlikt uz papīra, varam uzdrukāt uz T-krekla. Pasūtījuma izmaksas atkarīgas no pasūtījuma apjoma un preču saņemšanas veida. Viena T-krekla apdruka izmaksā no 1,85 EUR (vairumā lētāk).

Marpro internetveikalā pieejami neskaitāmi T-kreklu modeļu veidi un krāsas. Izvēlieties T-kreklu ar V veida izgriezumu, parasto, ar vai bez podziņām. Tāpat pieejami arī krekli ar garām piedurknēm vīriešiem un sievietēm no dažādiem ražotājiem.

Darba apģērbs jebkuriem apstākļiem

Darba drēbju klāsts ir ļoti plašs un daudzveidīgs. Izvēli noteiks darba apstākļi, temperatūra un veicamie darba pienākumi. Tiem, kas strādā ārā ir jārēķinās ar dažādām temperatūras svārstībām. Vasarā piemērotākas būs drēbes, kas pasargā no saules un vēja, bet ziemā galvenais uzdevums ir saglabāt siltumu un uzturēt komfortablu ķermeņa temperatūru.

Praksē komfortabli darba apstākļi tiek nodrošināti, ģērbjoties pēc sīpola principa, t.i. velkot apģērbu vairākās kārtās. Mainoties darba intensitātei vai ārējiem apstākļiem, ir iespējams novilkt vai uzvilkt papildus apģērba kārtu.

Marpo internetveikalā viss darba apģērbs - https://www.marpro.lv/collections/viss-darba-apgerbs  ir sadalīts kategorijās (jakas, kombinezoni, bikses, šorti, t-krekli, vestes, lietus apģērbs, sieviešu darba apģērbs, komplekti, apakšveļa, galvassegas, aksesuāri un aizsarglīdzekļi).

Pircējiem, kas zina, ko vēlas ir iespēja uzreiz doties uz atbilstošo kategoriju un šķirot preces pēc cenas un citiem parametriem. Tiem, kas vēl tikai domā, kurš apģērba veids būt piemērotākais un, ko vispār pirkt, iesakām sākt ar sadaļu “Viss darba apģērbs”. Šeit redzēsiet dažādu kategoriju preces vienkopus un varēsiet gūt labāku priekšstatu par pieejamo modeļu veidiem, cenas amplitūdu, krāsām un citu būtisku informāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

4 biežāk pieļautās kļūdas, rakstot CV

Laba un kvalitatīva CV izveidošana aizņem laiku - procesa laikā ir tik daudz nianšu pie kā jāpiedomā. Iepazīstieties ar četrām biežāk pieļautajām kļūdām, rakstot CV un paturiet tās prātā, lai nākamrei...

Saules paneļi: Kas jāzina pirms iegādes?

Saules paneļi ir šobrīd populārs risinājums, kas ļauj gan samazināt ar elektroenerģiju saistītās izmaksas, gan rūpēties par vidi. Taču, lai saules paneļu sistēmas uzstādīšanā ieguldītais patiešā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti