Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 9. septembris
Telma, Bruno

Glābiņš drēgnajos rudens vakaros

Pēc patīkamā vasaras siltuma nāk drēgnais rudens, kas ne vienam vien nozīmē drebināšanos, jo apkure vēl nav pieslēgta, bet aiz loga termometra stabiņš naktī jau noslīd zem 10 grādu atzīmes. Diemžēl zemā gaisa temperatūra negatīvi ietekmē arī miega kvalitāti, un nākamajā dienā esat pikts un īgns. Ja jūtat, ka drēgnā rudens vai aukstā ziemas vakarā trūkst siltuma, aizdomājieties par biezu sildošu kokvilnas gultas veļu, kas aukstajos vakaros ļaus patīkami ieritināties siltā gultasvietā.

 

 

Kokvilnas gultas veļa siltumam rudens vakaros

Mūsdienās gultas veļas audumu klāsts ir tik tiešām plašs: gan kokvilnas, gan satīna, gan flaneļa. Pareiza auduma izvēlei ir būtiska ietekme uz jūsu naktsmiera kvalitāti. Karstajās vasaras naktīs daudzi izvēlas vieglo un gaisu caurlaidīgo satīna gultas veļu, bet ziemas naktī satīns var likt kārtīgi nodrebināties. Tā vietā ziemā pareizā izvēla ir kokvilnas gultas veļa. Turklāt tā ir ne tikai sildoša, bet arī hipoalerģiska. Tāpēc kokvilnas gultas veļa lieti derēs kā pieaugušajiem, tā bērniem.

Gultas veļas dizains ietekmē miega kvalitāti

Tekstila apstrāde attīstās strauji – pieejamā gultas veļas dizaina klāsts ir kļuvis sevišķi plašs, un nu gultas veļas dizains ir atkarīgs vienīgi no katra gaumes. Lai arī kāda gultas veļa būtu jums tuvāka – rakstaina vai vienkrāsaina –, kokvilnas sniegto siltumu bauda ikviens. Vairums izplatītāju gultas veļu piedāvā iegādāties komplektā, kurā iekļauts viss nepieciešamais: gan segas pārvalks, gan spilvendrānas. Pieejama arī plaša izmēru izvēle: no 140 līdz 220 cm platumā un no 200 līdz 240 cm garumā. Daudzveidīgu kokvilnas gultas veļas komplektu izvēli piedāvā izplatītājs Nostra.lv, kura vietnē www.nostra.lv atradīsiet gan piemērotu izmēru, gan sev tīkamu dizainu, lai jau pavisam drīz rudens vakars kļūtu patīkami silts.

Gultas veļu ērti iegādāties tiešsaistē

Agrāk gultas veļas iegāde bija laikietilpīga – jāņem mēri, jādodas uz veikalu, ilgi jāmeklē vēlamais izmērs un dizains – un tāpat nebija zināms, vai iekārotā gultas veļa būs pieejama uz vietas. Mūsdienās gultas veļas iegāde ir kļuvusi pavisam ērta – atliek vien noteikt gultas izmērus, doties uz izplatītāja interneta vietni un izvēlēties sev tīkamo gultas veļas dizainu. Plašu kokvilnas gultas veļas klāstu un ērtu piegādi piedāvā gultas veļas lietpratēji Nostra.lv, lai jau pavisam drīz jūs varētu uzklāt sildošu kokvilnas gultas veļu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Ziemas riepas ar radzēm: nozares speciālista viedoklis

Internetā un arī citviet iespējams dzirdēt dažādus viedokļus par radžotām ziemas riepām, taču patiesība, kā vienmēr, ir kaut kur pa vidu – šo riepu izvēle ir atkarīga no autovadītāja ikdien...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti