Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Kā pagatavot izcilu kafiju? 4 noderīgi padomi

Kafija nenoliedzami ir viens no populārākajiem dzērieniem pasaulē. To var pagatavot dažādos veidos - vienkārši aplejot ar ūdeni krūzē, izmantojot kafijas automātu vai speciālu brūvrīku kafijas pagatavošanai. Ko der zināt, lai pagatavotu gardu kafiju? Par to vairāk uzzināsiet raksta turpinājumā.

1.Izmantojiet kafijas pupiņas

Dzēriens būs daudz aromātiskāks, ja tā pagatavošanai izmantosiet kafijas pupiņas, ko samalsiet tieši pirms dzēriena pagatavošanas. Iegādāties jau maltu kafiju, protams, var būt ērtāk, tomēr nevar būt pārliecības ne par tās sastāvu, ne to, cik ilgi kafija stāvējusi veikala plauktā.

2.Samaliet tikai tik daudz pupiņu, cik izmantosiet

Lai pēc iespējas saglabātu kafijas aromātu un garšas nianses, vienā reizē samaliet tikai tik daudz kafijas pupiņu, cik uzreiz izmantosiet. Pupiņas glabājiet tumšā vietā, noslēgtā traukā.

3.Kafijas pagatavošanai izmantojiet filtrētu ūdeni

Izcilas kafijas pagatavošanā liela nozīme ir arī ūdenim. Pamēģiniet kafiju pagatavot ar filtrētu ūdeni un sajūtiet atšķirību!

4.Izvēlieties piemērotu kafijas pagatavošanas ierīci

Izvērtējiet savas vajadzības un kafijas baudīšanas paradumus, lai izvēlētos piemērotu kafijas pagatavošanas ierīci. Populārs risinājums mūsdienās ir kafijas automāti, kas ļauj pagatavot izcilu, restorāna cienīgu kafiju mājas apstākļos.

Tāpat joprojām plaši tiek izmantoti dažādi brūvrīki kafijas pagatavošanai. Katram brūvrīkam ir sava specifika, tādēļ, apskatot piedāvājumu, pievērsiet uzmanību svarīgākajām niansēm, lai izvēlētos to risinājumu, kas Jums der vislabāk.

Kafo.lv - izcils piedāvājums kafijas mīļotājiem

Meklē labu kafijas aparātu, aromātiskas kafijas pupiņas vai vairāk ieteikumu izcilas kafijas pagatavošanā? Ieskaties Kafo.lv, kur ir pieejams viss vajadzīgais aromātiskā dzēriena baudīšanai - dažāda veida kafijas automāti, brūvrīki kafijas pagatavošanai, kafijas pupiņas, kafijas automātu apkopes produkti, trauki un daudz kas cits!

Atsevišķa sadaļa interneta vietnē ir atvēlēta piedāvājumiem, kas varētu būt aktuāli birojiem, kur cieņā ir laba kafija. Savukārt bloga sadaļā varēsiet iepazīties ar gardām receptēm.

Kafo.lv - tā ir lieliska kvalitāte, teicams serviss un labākā kafija! Ja tas atbilst arī Jūsu vērtībām, ieskatieties www.kafo.lv un atrodiet sev tīkamus risinājumus jau tūlīt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti