Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Lai mazulim saldi sapņi ar matraci no Erti.lv

Bērnam ienākot ģimenē, mazo cilvēku aprūpē un apgādā ar labākajām drēbītēm, produktiem, ēdienu. Mazuļa augošais organisms ir pelnījis uzturvielām bagātu pārtiku, dabīgas vilnas drēbes, siltas ziemas cepures, vieglas kokvilnas tērpus vasarai un drošas mēbeles mājās. Tāpat vecākiem ir svarīgi mazulim piedāvāt produktus, kuriem ir lokāla izcelsme. Gluži tāpat mazulis ir pelnījis augstas kvalitātes pirmo matraci, uz kura pavadīt naktis ērti, droši un dziļā miegā. Kur pirkt mazuļa pirmo matraci? Erti.lv piedāvā ergonomiskus, dabisku materiālu matračus bērniem un jauniešiem. Bērna pirmais matracītis var kalpot līdz pat 3 gadu vecumam, tādēļ ir nozīmīgi veikt īsto izvēli, lai pirkums atmaksātos un godam kalpotu mazajam gulētājam.

Pavisam mazi bērni diennaktī miegā var pavadīt līdz pat 16 stundām, tādēļ matrača sastāvam un pildījumam jābūt tādam, kas spēj parūpēties par ventilāciju un maksimāli ērtu ķermeņa atbalstu. Erti.lv matrači ir pildīti ar dabiskas izcelsmes materiāliem, tie ir pieejami arī bez atsperēm. Matraču sastāvā ir:

  • Kokosriekstu šķiedra - hipoalerģisks materiāls ar lielisku gaisa caurlaidību, sniedz ortopēdisku atbalstu
  • Hallcon šķiedra - mūsdienīgs materiāls bez piemaisījumiem, hipoalerģisks
  • SilverTex putupoliuretāns - ļoti elastīgs, antibakteriāls materiāls, aiztur smakas
  • Perforētais latekss - ilgspējīgs materiāls, uztur perfektu mikroklimatu, radīts no kaučuka koka sulas

Matrači pildīti ar minētajiem materiāliem dažādās variācijās, tos var izvēlēties atkarībā no bērna vecuma un vajadzībām. Liels pluss matraču sastāvā ir materiālu praktiskā īpašība, kas neļauj uzsūkt mitrumu un aromātus. Vēl matraču kopšanu īpaši atvieglo ar rāvējslēdzēju nodrošinātie pārvalki - tos vienkārši noņemt un mazgāt.

Erti.lv piedāvā matračus izmēros, kas paredzēti jau no zīdaiņa vecuma, līdz pat gultām, kas paredzētas pusaudžiem un jauniešiem. Lai iepazītos ar matraču klāstu, ieteicams apmeklēt Erti.lv mājaslapu vai veikalu Maskavas ielā 180.  Gatavojoties bērna ienākšanai ģimenē, ir jāsagatavo ļoti daudz lietu un mantu, tādēļ uzticat pareizā matrača izvēli Erti.lv! Veikala produkcijai piemērotas izdevīgas atlaides, kas ļauj iegādāties augstākās kvalitātes matračus par īpaši izdevīgām cenām!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti