Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Magnetiq Bank kļūst par pirmo Latvijas banku, kas pievienojusies Fintech Hub LT

Magnetiq Bank ir noslēgusi sadarbības līgumu ar Fintech Hub LT, kļūstot par pirmo banku Latvijā, kas sadarbojas ar šo organizāciju.

Pievienošanās Fintech Hub LT ir nozīmīgs solis Magnetiq Bank darbības paplašināšanā, apliecinot tās apņemšanos sadarboties ar Fintech uzņēmumiem un jaunuzņēmumiem visā Baltijā un Eiropas Ekonomikas zonā (EEZ). Šī partnerība ļaus Magnetiq Bank piedāvāt savu visaptverošo bankas pakalpojumu arhitektūru asociācijas biedriem, ļaujot tiem optimizēt savu darbību „zem viena jumta”, ietaupot laiku un resursus, kā arī veicinot efektīvāku un inovatīvāku Fintech sektoru.

Fintech Hub LT tika izveidota, lai apvienotu un atbalstītu licencētos Fintech uzņēmumus Lietuvā. Asociācija spēlē būtisku lomu šo uzņēmumu interešu pārstāvēšanā, radot labvēlīgus apstākļus to darbībai, attīstībai un izaugsmei, lai veicinātu augstākus risku vadības un atbilstības standartus, kā arī pārstāvētu Lietuvu kā globālu Fintech centru.

Asta Grigaitytė, Fintech Hub LT valdes priekšsēdētāja, komentēja: 

„Bankas, kas koncentrējas uz Fintech uzņēmumu apkalpošanu, ir būtiskas jaunu un inovatīvu finanšu pakalpojumu attīstībai, kas ilgtermiņā veicina finanšu iekļaušanu un izglītību sabiedrībā. Mēs esam priecīgi sveikt Magnetiq Bank kā pirmo Latvijas banku mūsu asociācijā. Viņu līdzdalība stiprinās sadarbību starp tradicionālajām finanšu iestādēm un Fintech uzņēmumiem, veicinot nozares progresu.”

Antons Kononovs, Magnetiq Bank Valdes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs, piebilda: 

„Magnetiq Bank lēmums pievienoties Fintech Hub LT ir būtisks solis ne tikai Latvijas finanšu sektorā, bet arī visā Baltijas reģionā. Tas apliecina bankas apņemšanos kļūt par vadošo partneri Fintech jaunuzņēmumiem, kuri tiecas pēc inovācijām un efektīviem finanšu risinājumiem. Šī partnerība dod iespēju veidot vienkāršas biznesa attiecības un sinerģisku sadarbību, kurā bankas un tehnoloģiju uzņēmumi var kopīgi strādāt pie inovatīvām platformām, kas sekmēs modernu finanšu tehnoloģiju ieviešanu.

Turklāt šī sadarbība ne tikai stiprinās inovāciju apmaiņu, bet arī paplašinās Magnetiq Bank piedāvājumu klāstu. Ar kopīgiem spēkiem mēs ceram izveidot plaukstošu Fintech uzņēmumu ekosistēmu Baltijā un visā EEZ.”

Par Magnetiq Bank

AS Magnetiq Bank ir Latvijas banka, kuras stratēģija ir vērsta uz Fintech, jaunuzņēmumu un e-komercijas pakalpojumu sniedzēju vajadzībām, piedāvājot tiem bankas infrastruktūru, segregētos kontus, maksājumu risinājumus to biznesa izaugsmei. Bankas mērķis ir veicināt jaunuzņēmumu un e-komercijas sektora attīstību, izmantojot inovatīvas tehnoloģijas un nodrošinot izcilu klientu apkalpošanu. Banka ir Signet Bank grupas uzņēmums un tās vienīgais akcionārs ir Signet Bank AS – Latvijas vadošā investīciju banka, kas fokusējas uz vietējo uzņēmēju un tiem piederošo uzņēmumu finansēšanu un investīciju piesaisti.

Papildu informācijai:

Jūlija Feščenko

Magnetiq Bank

Mārketinga un komunikācijas vadītāja

+371 26471277

[email protected]

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

5 svarīgākie atbildīgas aizņemšanās pamatprincipi

Situācijās, kad nepieciešams veikt kādu steidzamu un/vai lielāku pirkumu, taču ar personīgajām finansēm ir par maz, viens no vienkāršākajiem un ātrākajiem risinājumiem ir aizdevums. Tomēr jāsaprot,...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti