Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

MITSUBISHI ELECTRIC augstākā līmeņa gaisa kondicionieri – esi soli priekšā vasaras svelmei!

Nepārtraukta attīstība sabiedrības un labākas nākotnes labā motivē MITSUBISHI ELECTRIC inženierus izstrādāt unikālus jauninājumus iekārtām un sistēmām, kas spēj efektīvi darboties jebkurā dabiskā klimata zonā uz zemes. Ikkatrs MITSUBISHI ELECTRIC gaisa kondicioniera modelis izstrādāts, lai nodrošinātu ilgstošu darbību, energoefektīvu veiktspēju ar minimālu ietekmi uz apkārtējo vidi.

Kondicionieri no MITSUBISHI ELECTRIC mijās ar kvalitāti, unikālu tehnoloģiju un baudāmu, elegantu dizainu modeļiem - DELUX MSZ-FH, HERO MSZ-LN, MSZ-AP SOLID.

Iepazīsties ar oriģinālām MITSUBISHI ELECTRIC tehnoloģijām, kas nodrošina labāku gaisa kondicionēšanas kontroli:

Ātrās dzesēšanas funkcija ir būtiska dzīvojamo, komerciālo un rūpniecisko iekārtu gaisa kondicionēšanas sistēmām. MITSUBISHI ELECTRIC ātrā dzesēšana nodrošina ātru mērķa zonu atdzesēšanu,  ar lielu tilpumu, zemas temperatūras gaisa plūsmu.

Bezvadu kontrole ar tālvadības pulti vai aplikāciju MELCloud Jūsu datorā, viedtālrunī. Bezvadu kontrole ļauj Jums pilnībā kontrolēt gaisa kondicioniera darbību, izmantojot bezvadu vadības pulti jeb iebūvēto WiFi, kuru Jūs varat viegli pārvaldīt izmantojot mūsu MELCloud aplikāciju, iegūstot iespēju pārvaldīt un kontrolēt savu kondicionieri atrodoties mājās vai ārpus tās. Aplikācija nodrošina Jums pilnu kontroli pār gaisa kondicionieru vadību.

Uzlabo gaisa kvalitāti vienlaikus ar augstas kvalitātes gaisa atdzesēšanas funkcijas īstenošanu, veic arī gaisa attīrīšanu. Pateicoties unikālajam filtram, attīra gaisu no putekļiem, pelējuma, ziedputekšņiem un nevēlajām daļiņām.

I-see sensors ( ES-REDZU) pamana detaļas un nodrošina, lai visas virsmas, kuras atrodas telpā, tiek atdzesētas. Vienlaikus ierīce ir tik vieda, ka tā zina, kur Jūs telpā atrodaties, un atbilstoši pieskaņo savu darbību. Jūs varat  izvēlēties, lai gaiss plūst Jūsu virzienā vai pretējā. Kad telpā neviena nav, kurš iestata temperatūru par diviem grādiem augstāku, kondicionieris pats to izdara, kas ilgtermiņā nodrošina Jums enerģijas ietaupījumu.

Vieni no klusākajiem tirgū pieejamajiem gaisa kondicionieriem, kas ļaus Jums baudīt nakts mieru netraucētiem! Hero MSZ-LN modeļi ir aprīkoti ar unikālu nakts režīmu, kas paredz trokšņa līmeņa samazināšanu arējam blokam. Videi draudzīgie gaisa kondicionieri ar unikālu aukstuma aģentu,  R32,  ļauj ietaupīt enerģiju palīdzot rūpēties par apkārtējo vidi!

Ienāc un uzzini vairāk www.ecoinnovation.lv vai konsultējies ar mūsu speciālistu, kas piedāvās tieši  Tev  atbilstošu risinājumu [email protected]

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti