Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Namu apsaimniekošana Rīgā

Ēku energoefektivitātes uzlabošanas darbi kļūst par populāru tendenci visā Latvijā un arī Eiropā un aizvien vairāk cilvēku vēlas savus īpašumus uzturēt tīrus un sakoptus, nezaudējot namu vērtību, tāpēc atrast uzticamu, godīgu un iedzīvotāju labklājībā tiešām ieinteresētu namu apsaimniekotāju, kurš spētu pielāgoties iedzīvotāju vairuma vēlmēm, nereti ir grūts, taču vērtīgs process. Arī House Manager ir uzņēmums, kura specialitāte ir pilna servisa nekustamo īpašumu un namu apsaimniekošana, kurš īsā laikā ieguvis vairākus uzticamus klientus visā galvaspilsētas teritorijā.

Latvijā uzņēmums darbību sācis 2011. gadā un kopš šī brīža ieguvis plašu klientu loku. Profesionāļu vadībā darbinieku komanda piedāvā klientiem iespēju sagatavot visus nepieciešamos dokumentus Eiropas struktūrfondu finansējuma saņemšanai ēkas energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumiem. Tajos ietilpst tādi dokumenti kā būvizmaksu tāmes sagatavošana, ēkas renovācijas apliecinājuma kartes sagatavošana, nepieciešamo dokumentu saskaņošana ar banku, projekta pieteikuma dokumentācijas sagatavošana, iesniegšana un saskaņošana LIAA (Latvijas Investīciju un Attīstības Aģentūra) un citi svarīgi dokumenti, kuru iegūšana nezinātājiem nereti varētu prasīt daudz laika un piepūles.

Namu apsaimniekošana Rīgā ir House Manager uzņēmuma galvenais darbības lauks un, lai arī darbību uzsākuši salīdzinoši nesen, firmas profesionāļu komanda piesaistījusi jau vairāk kā duci pastāvīgu klientu, un uzskata sevi par vienu no pretimnākošākajām nekustamo īpašumu apsaimniekošana firmām Latvijā. Viņuprāt, godprātīgs darbs ir galvenā atslēga uz klientu uzticību un tieši tāpēc kā sava darba misiju uzņēmums izvirzījis “parūpēties par klienta īpašumu kā par savu.”

Jāpiebilst, ka māju apsaimniekošana ir tikai viens no House Manager darbības virzieniem. Šī uzņēmuma klientiem tiek piedāvāta arī komercobjektu apsaimniekošana, privātīpašumu apsaimniekošana, telpu un teritorijas uzkopšana, kā arī vairāki sezonālie darbi, piemēram – sniega izvešana, zāles pļaušana vai lapu savākšana. Tātad, nav obligāti jākļūst par House Manager pastāvīgo klientu, lai saņemtu kādu no viņu piedāvātajiem pakalpojumiem, par dažādiem sadarbības modeļiem ir iespējams vienoties.

Sīkāku informāciju par firmas piedāvātajām iespējām var atrast mājaslapā www.housemanager.lv. Jebkuru jautājumu gadījumā - sazināties ar House Manager var caur e-pastu: [email protected] vai zvanot +371 20000221.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kam jāpievērš uzmanība, izvēloties tualetes podu?

Mūsdienās tualetes pods ir ikdienas nepieciešamība, kā arī būtiska vannas istabas dizaina un funkcionalitātes sastāvdaļa. Mēs to izmantojam daudzas reizes dienā, tādēļ tā izvēlei ir liela nozīme mūsu...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti