Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nemaz nav jālido - varam mīties arī istabā. Velotrenažieris būs tavs draugs.

Nezinu kā jums, bet man velosipēds saistās ar bērnību. Tiem laikiem, kad tika mācīts mīties pirmo reizi. Un tad tika pamanīts, ka tavs velobraukšanas sensejs jau ir palaidis vaļā tavu sēdeklī pēc palīgritentiņu noņemšanas. Un vēl tas saistās ar svaigas pavasara zāles garšu mutē, nobrāztiem ceļiem un velosipēda ķēdes eļļas aromātu. Bērnībā pamīties patika praktiski mums visiem un klasiska velobraukšana nebūt nav sliktākais hobijs. Tas ir ļoti veselīgs sirdij, asinsvadiem, muskuļiem un vispārējam ķermeņa tonusam. Un tad, tikai 50 gadus pēc paša velosipēda izgudrošanas, kāds vieds izgudrotājs saprata tieši to pašu! Mīties ar velosipēdu ir ļoti veselīgi. Tad kāpēc gan tas jādara uz ielām, ja to var darīt mājās? Tieši tas lika Pjēram Lalemontam izgudrot pirmo velotrenažieri. Protams, tas nebija tik izsmalcināts kā mūsdienu advancētie kaloriju dedzinātāji. Bet Pjērs izlēja pamatus tik populārajai velotrenažieru kultūrai.

Ne par velti velotrenažieris iekaroja sporta preču tirgu.

            Tu atnāc mājās. Šķiet, ka pa dienu ir iztērētas tik daudz kalorijas, ka uzreiz jāsēžas paēst sātīgas vakariņas. Bet velotrenažieris stūrī uz tevi žēli skatās un saka - tev jāizkustina visi muskuļi, par kuriem šodien aizmiri. Tu apsēdies uz tā kaut uz 15 minūtēm un jūti, kā spēki nevis izsīkst, bet tieši atgriežas. Pēc efektīva treniņa tu ieēd ko vieglu pirms miega. Un tad tu ļauj mīšanās pēcefektiem sekmīgi dedzināt kalorijas visu nakti, tai pat laikā uzņemot tik svarīgās barības vielas. Vai neizklausās lieliski? Tā ir realitāte, kas liek miljoniem cilvēku apsēsties uz sava velotrenažiera turpat vai ik vakaru. Ne par velti, tiešām. Jo tas palīdz pamosties enerģiskiem un ar lielisku noskaņojumu.

Uzlabojumi neapstājas.

            Velotrenažieris ir kļuvis par tik pieprasītu preci, ka tā funkcijas tiek nepārtraukti uzlabotas. Tie var mērīt nobrauktos kilometrus, ātrumu un izsmalcinātākie modeļi var pat mērīt tavu pulsu. To lietošana dedzina kalorijas, samazina stresu, uzlabo asinsspiedienu. Un, pretēji klasiskiem velosipēdiem, tie nerada lieku spriedzi tavām locītavām. Visi plusi un minimizēti lietošanas mīnusi. Vai ir kas labāks, ko ikdienā aizņemts cilvēks var vēlēties ķermeņa tonusa saglabāšanai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti