Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Pasākumu organizēšana kolektīvam: 5 veidi, kā Roadgames lietotne var palielināt darbinieku iesaisti

Darbinieku iesaiste ir viens no svarīgākajiem faktoriem, kas nosaka, vai korporatīvais pasākums būs izdevies un vai organizatoru izvirzītie mērķi būs sasniegti. Savukārt izdevies team-building vai darbinieku onboarding pasākums sekmē to, cik labi kolektīvam būs izdevies stiprināt komandas garu, atpūsties un uzkrāt pozitīvas emocijas. Tomēr bieži vien pasākumu rīkotāji saskaras ar problēmu – kā panākt pēc iespējas augstāku darbinieku iesaisti, lai darbinieki piedalītos aktivitātēs? Iepazīsties ar 5 vienkāršiem, bet efektīviem darbinieku iesaistes risinājumiem, kurus piedāvā Roadgames orientēšanās spēļu lietotne!

Darbinieku iesaiste korporatīvo pasākumu laikā

Kāpēc pasākumu organizēšana un darbinieku iesaiste ir svarīga? Korporatīvie pasākumi visbiežāk tiek īstenoti ar kādu mērķi – saliedēt kolektīvu, izveidot jaunu komandu, atzīmēt lielākus vai mazākus notikumus, lai veicinātu piederības sajūtu uzņēmumam vai organizācijai. Nereti arī profesionāli plānoti pasākumi, kuru pamatā ir lieliski radošie risinājumi, nespēj iesaistīt darbiniekus pietiekami. Proti, veicināt darbinieku iesaisti aktivitātēs, kuru uzdevums ir sekmēt noteiktu mērķu īstenošanu. Neveiksmīgu korporatīvo pasākumu scenāriji var būt visdažādākie – izklaidējošas vai izglītojošas aktivitātes nav piemērotas konkrētajam kolektīvam un tā interesēm vai to izpildījums nav pietiekami mūsdienīgs vai aizraujošs. Attiecīgi aktivitāšu īstenošana būs neveikla, netiks īstenota līdz galam, kā arī tā veidos negatīvas emocijas un asociācijas ar pasākumu kopumā. Savukārt gluži pretēji – kolektīva interesēm un valdošajam noskaņojumam atbilstošas aktivitātes mūsdienīgā, aizraujošā un viegli izpildāmā risinājumā sekmēs to izpildi, kā arī pozitīvu emociju un asociāciju veidošanos.

Roadgames lietotnes risinājumi darbinieku iesaistei

Draugiem Group uzņēmuma Roadgames lietotne ir platforma orientēšanās spēļu spēlēšanai. Šī platforma plaši tiek izmantota tieši dažādu korporatīvo team-building, jaunu komandu onboarding, kā arī  ikgadējo korporatīvo pasākumu īstenošanai. Korporatīvie klienti ir iecienījuši Roadgames orientēšanās spēles ne tikai to radošā koncepta vai atvieglotās pasākumu organizēšanās dēļ, bet arī mūsdienīgās un intuitīvi lietojamās lietotnes dēļ, kas lieliski sekmē darbinieku iesaisti pasākuma laikā. Populārākās Roadgames lietotnes funkcijas, kuras sekmē darbinieku iesaisti, ir: spēles ideja jeb radošais koncepts, atbalsta čats, ērti pārskatāma un lietojama spēles karte, daudzveidīgi uzdevumi, spēles rezultātu publicēšana.

Spēles ideja jeb radošais koncepts

Korporatīvā pasākuma radošajam konceptam ir jāapvieno dažādi elementi: izklaides un atpūtas, kā arī izglītošanās un sacensības elementi. Roadgames orientēšanās spēles ne tikai apvieno visus minētos elementus, bet arī padara kvalitatīvu atpūtu pieejamu ikvienam uzņēmumam - gan mazām un vidējām, gan lielām komandām. Turklāt, izvēloties spēli no mūsu esošo spēļu piedāvājuma, aizraujošs korporatīvais pasākums var tikt noorganizēts vien pāris dienu laikā!

Čata atbalsts

Čata atbalsts visa pasākuma gaitā ir viena no Roadgames populārākajām funkcijām. Tā palīdz lieliski noturēt interesi par spēli un uzdevumu izpildi, sākot no spēles pirmajām minūtēm (tiem, kuri nav pārliecināti par spēles noteikumiem vai uzdevumu izpildes gaitu), līdz pat pēdējām minūtēm (tiem, spēlētājiem, kuri dažādu iemeslu dēļ zaudē interesi par uzdevumu izpildi spēles gaitā).

Spēles karte

Spēja orientēties un sekot līdzi spēles gaitai ir svarīga, lai spētu noturēt spēlētāju uzmanību un uzdevumu izpildi. Roadgames spēles karte sniedz iespēju aptvert spēles laukumu un orientēties vidē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti