Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 17. septembris
Vera, Vaira, Vairis

Prikeshop.lv - atzīti zīmoli un kvalitatīvi dzērieni

Prike ir vadošais augstākās klases dzērienu pārdošanas un mārketinga uzņēmums Baltijā, kas darbojas jau kopš 1992. gada. Šajā ilgajā darbības laikā Prike ir izveidojis ciešu sadarbību ar vairākiem pasaulē atzītiem un luksusa klases dzērienu zīmoliem, nodrošinot saviem klientiem vislabākās kvalitātes produktus. Šobrīd uzņēmums ir strauji attīstījies un tā komandu veido vairāk kā 115 darbinieki trijās Baltijas valstīs.

Plašs pasaulē atzītu zīmolu klāsts

Alkohola veikals Prikeshop.lv lepojas ar savu plašo produktu portfeli, kas ietver dažādus pasaulē pazīstamus alkoholisko dzērienu zīmolus. Tikai Latvijas uzņēmums SIA “Prike Latvija” jau ir partneris vairāk kā 115 zīmoliem, piedāvājot ap 800 produktiem tirgū.

Viens no Prike galvenajiem partneriem ir Diageo - pasaulē zināms alkoholisko dzērienu ražotājs ar tādiem slaveniem zīmoliem kā Johnnie Walker, Captain Morgan, Smirnoff, Baileys, Gordon’s un daudziem citiem. Šie zīmoli ir plaši pazīstami un iecienīti visā pasaulē.

Prikeshop.lv piedāvājumā ir arī luksusa alkoholisko dzērienu grupa Moët Hennessy, kas ir daļa no pasaulē lielākā luksusa preču koncerna LVMH. Šajā grupā ietilpst tādi prestiži zīmoli kā Hennessy, Moët & Chandon, Krug, Belvedere, Veuve Clicquot, Dom Perignon, Ardbeg, Ruinart un Glenmorangie. 

Bagātīgs vīnu klāsts

Papildus stiprajiem alkoholiskajiem dzērieniem, alkohola veikals Prikeshop.lv piedāvā arī plašu vīnu klāstu. Prikeshop.lv lepojas ar plašu vīna sortimentu, turklāt tagad tas ir papildināts ar vēl 100 jauniem vīniem. Prike piedāvājumā ir pārstāvēti tādi slaveni vīnu zīmoli kā Zonin, Barton & Guestier, Codorniu un daudzi citi. Šie vīni nāk no pasaules slavenākajiem vīnu darītavām reģioniem, nodrošinot augstākās kvalitātes dzērienus katrai gaumei.

Pārtikas produkti

Alkohola veikals Prikeshop.lv nav tikai dzērienu veikals, šeit tiek piedāvāti arī augstākās kvalitātes pārtikas zīmola Gourmante produkcija. Dabiskas Vidusjūras delikateses, kas izceļas ar savu autentiskumu un augsto kvalitāti.

Klientu apkalpošana

Prikeshop.lv prioritāte ir klientu apmierinātība, un uzņēmums strādā, lai nodrošinātu visaugstāko apkalpošanas līmeni. Prikesop.lv profesionālā komanda ir vienmēr gatava sniegt padomus un palīdzību, lai klienti būtu apmierināti par iegādātajiem produktiem un pakalpojumiem.

Vīna saskaņošana un individuālas kokteiļkartes

Prikeshop.lv piedāvā savu ekspertu palīdzību vīnu un vakariņu ēdienkartes saskaņošanā. Ja tiek plānots saviesīgs pasākums, Prikeshop.lv eksperti arī palīdzēs izveidot savu kokteiļu karti un sniegs padomus dzērienu iegādē, nodrošinot arī to piegādi. Ar Prikeshop.lv ikviens pasākums var būt izsmalcināts un neaizmirstams.

Alkohola veikals Prikeshop.lv turpina attīstīties un paplašināt savu produktu klāstu, lai apmierinātu klientu mainīgās vajadzības. Viennozīmīgi Prike ir dzērienu eksperts Baltijā ar ilgstošu pieredzi un plašu pasaulē atzītu zīmolu klāstu. Ienāciet www.prikeshop.lv un apskatiet plašo piedāvājumu paši!

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME

ALKOHOLISKO DZĒRIENU PĀRDOŠANA,

IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA

 NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Navigācija kriptovalūtu regulējumos

Tā kā kriptovalūtu popularitāte un ietekme ir pieaugusi, valdības un regulējošās iestādes visā pasaulē ir centušās izveidot sistēmu, lai pārraudzītu to izmantošanu.

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti