Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Sailun riepas salīdzinājumā ar citiem zīmoliem: kādas ir atšķirības kvalitātē, cenā un ilgtspējā?

Sailun ir viens no šobrīd iecienītākajiem riepu zīmoliem gan Latvijā, gan citviet Eiropā un pasaulē.

Latvijā vien Sailun riepas izvēlas vairāk nekā 100 000 autovadītāju, taču cik konkurētspējīgas tās ir, salīdzinot ar citiem riepu zīmoliem? To noskaidrosim šī raksta turpinājumā!

 

Ar ko Sailun riepas izceļas uz citu ražotāju fona?

Sailun ir stabila vērtība riepu tirgū – šis zīmols ir iekarojis savu vietu Premium budžeta klasē un ir pārbaudīts darbībā, jo, kā jau minējām raksta ievadā, tā produkciju izvēlas ļoti daudzi autovadītāji visā pasaulē. Runājot par Sailun stiprajām pusēm – tam ir plašs riepu izmēru klāsts un daudzveidīga riepu modeļu izvēle, kas apmierina dažādu autovadītāju vēlmes un vajadzības. Tās ir labas un pārbaudītas riepas.

Kādi riepu zīmoli ir laba alternatīva Sailun riepām?

Ja Sailun riepu klāstā sev piemērotas riepas tomēr atrast nevari, ir vairāki zīmoli, kuri piedāvā līdzvērtīgu riepu klāstu. Tās ir, piemēram, Tourador, Altenzo un Triangle riepas. Šo ražotāju klātā tu vari atrast gan ziemas un vasaras, gan vissezonas riepas dažāda veida automašīnām. Lētāka, taču nebūt ne sliktāka alternatīva ir iLink riepas. Tās izceļas ar izcilu cenas un veiktspējas attiecību.

Kas liecina par Sailun riepu kvalitāti un ilgtspēju?

Sailun riepas ir saņēmušas virkni apbalvojumu un sertifikātu, kas izsniegti Eiropā, Ziemeļamerikā un citviet. Viens no Sailun veiksmes stāstiem ir Sailun ziemas riepas Ice Blazer Alpine+ – tās ir pirmās Ķīnā ražotās riepas, kas saņēmušas Vācijas izsniegto TÜV SÜD sertifikātu. Šajā testā riepas testē daudzos rādītājos, rezultātus salīdzinot gan ar organizācijas izvirzītajiem kritērijiem, gan konkurējošo ražotāju riepām.

Vēl Sailun riepām ir piešķirta Premium Budget kvalitātes zīme, kuru saņem riepu ražotāji, kas izpilda 10 dažādas prasības. Dažas no tām – riepām jābūt testētām Eiropā, līdzekļi ir jāiegulda zinātniskajā izpētē, ražotājam jābūt TOP25 pasaulē, riepām jāsaņem atzinīgs novērtējums no pircēju puses, u. c.

Būtisku lomu kvalitātes nodrošināšanā spēlē rūpīgā riepu testēšana. Lai to paveiktu augstākajā kvalitātē, Sailun ir ieguldījis 1,4 miljardus eiro, lai radītu āra testēšanas centru, turklāt testēšanas centrs pieejams arī telpās. Ievērojams ir arī ražošanas apjoms – Sailun riepas tiek ražotas Ķīnā, un tas ir 16. lielākais ražotājs visā pasaulē.

 Plašs riepu un izmēru klāsts – viena no galvenajām Sailun riepu priekšrocībām

Salīdzinot ar daudziem citiem riepu ražotājiem, Sailun izceļas ar kādu būtisku niansi – ražotāja piedāvājumā ir daudz un dažādi riepu modeļi gan vieglajiem automobiļiem, gan SUV un komerctransportam. Klāstā ir vasaras un ziemas, kā arī vissezonas riepas, turklāt dažādos izmēros, lai piemērotu modeli varētu atrast praktiski ikvienas automašīnas īpašnieks. Īpaši iecienītas un ar labu kvalitāti izceļas tieši Sailun ziemas riepas.

Kādi ir iecienītākie Sailun riepu modeļi?

Sailun riepas, kā jau minējām, ir pieejamas plašā klāstā, tāpēc aplūkosim dažus no iecienītākajiem modeļiem tuvplānā.

Sailun ziemas riepas

Īpaši populāra un iecienīta ir Sailun Ice Blazer riepu sērija, kas paredzēta vieglajiem auto. Jau pieminējām Sailun Ice Blazer Alpine+ – riepas, kuras saņēmušas prestižo TÜV SÜD sertifikātu. Tās ir augstas veiktspējas Eiropas tipa ziemas riepas, kas spēj nodrošināt labu vadāmību gan uz sausa, gan apsniguša un apledojuša ceļa, efektīvi novadot slapju sniegu un ūdeni. Savukārt vieglajām un sportiskajām automašīnām paredzētas Skandināvu tipa Winterpro SW61 riepas ar asimetrisku protektora rakstu, kas nodrošina labu saķeri ar ceļu sniegā un uz ledus, efektīvi palīdz novadīt sniegu un uzlabo bremzēšanu.

Sailun vasaras riepas

Autovadītājiem, kuri ikdienā pārvietojas pa pilsētas ceļiem, piemērotas būs Sailun Atrezzo Eco riepas, kas izceļas ar optimālu nodilumizturību, turklāt palīdz samazināt degvielas patēriņu. Lieliskas bremzēšanas īpašības uzrāda Atrezzo Elite, bet precīzu vadāmību uz sausa un slapja ceļa seguma nodrošina Atrezzo ZSR2 modelis, kuram ir asimetrisks protektora raksts.

Kur iegādāties Sailun riepu modeļus ērti un izdevīgi?

Neatkarīgi no tā, vai tev interesē Sailun ziemas, vasaras vai vissezonas riepas, meklē tās Riepu garāžā! Pērkot jaunas riepas, tām tiek nodrošināta bezmaksas piegāde pa visu Latviju, bet, ja nepieciešama arī montāža, tai vari pieteikties kādā no pieciem Riepu garāžas servisiem visā Rīgā vai ienāc riepugaraza.lv! Turklāt, iegādājoties jaunas Sailun riepas (vai jebkura cita zīmola riepas), nolietoto komplektu varēsi atstāt servisā bez maksas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Ko ņemt vērā, izvēloties kredītu internetā

Aizvien lielāku popularitāti kredītņēmēju vidū gūst kredīti internetā, kas ļauj saņemt naudu ar dažu klikšķu palīdzību. Taču, vai vienmēr pietiek ar vienkāršu klikšķi, lai pieņemtu pareizo lēmumu...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti